Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alanını Ferahlatıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 90%

Gerçeklik anlayışınız, gerçeklerden çok duygularınıza dayanıyor olabilir. Bugün, böyle bir düşünce paradigmasının başınızı belaya sokabileceği günlerden biri. Herhangi bir durumda, kendinizi çok tutkulu hissedip olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakamamanız muhtemel. Bütünlük, içsel güç ve kendinize olan güveniniz, zihninizi ve kalbinizi bir arada tutmak için adeta bir yapıştırıcı görevi görecek.

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Şükretmen gereken çokça şey var. Sadece onları görmek için gözlerini açman lazım. Gündelik yaşamın karmaşası ve ayrıntıları içinde, açmaza sürüklenmeye yönelik bir eğilimin var; ve bu da çevrendeki mucizeleri ve güzellikleri görmeni engelleyebiliyor. Doğru, bazı zamanlar istediğini almakta ve aradığını bulmakta zorlanıyorsun. Ama inan ki, sen görsen de görmesen de güzellikler orada. Geçmişte yaşadığın zorluklar seni hala etkiliyor olabilir ve anı yaşamaktan alıkoyabilirler. Birkaç terapi veya meditasyon seansıyla bütün bu yükten kurtulabilirsin.Bugün aklınız bazı duygular ve sezgiler tarafından oldukça etkilenecek, bu yüzden insanlarla daha iyi bir iletişim kurabileceksiniz. Kendi kendilerine farkına varmalarından önce neyi duymaya ihtiyaçları olduğunu sezebileceksiniz. Bu yetiyi pek çok şeyde kullanabilirsiniz, yazı yazma yeteceğiniz üzerinde kullanabilir ya da eğer bir şeyler icra ediyorsanız, konuşma yetinizi, rol yapma yetinizi ya da öğretme yetinizi bu sayede geliştirebilirsiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi-manevi bir güçlenme içinde olacak, başarılarınızla daha güçlü hissedeceksiniz. İş hayatı ve gelecekle ilgili kaygı ve karamsarlık, yapabileceklerinizi kısıtlamanıza neden olabilir. Destek ve onaya, takdir görmeye, hakkınızın teslim edilmesine içten içe daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağımsız hareket etmek, bireysel isteklerinle ilgilenmek istediğin günlerin içindeyken bu durumun böyle olmaması biraz keyfini kaçırabilir. Yaşam alanında istediğin değişimlere karşılık farklı dekorasyon fikirlerini araştırıyorsun. Ailenle daha fazla zaman geçirmen gerektiğini fark edeceksin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız uyarı veriyor olabilir. Kemik ağrılarınızın artışı kendinizi oldukça fazla yorduğunuzun kanıtıdır. Çalışma temposu yoğun olsa da mutlaka sağlığınız için kendinize zaman ayırmalısınız. Partnerinize soğuk yaklaşımınız eleştiri alabilir bugün.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için oldukça neşeli bir gün. Öğle saatlerinde biraz karmaşa ve belirsizlik hissedebilirsiniz ancak 16.00 sularında riskler alacaksınız. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden imajınız üzerinde yeni bir değişiklik yapmayı tercih etmemeli, olası geçici sağlık sorunlarınızın üzerinde durmamalı ve ikili ilişkilerinizde yeni kararlar almamalısınız. Ruh halinizde geçici olarak durağanlık, belirsizlik hissedebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biri size karşı o kadar sabırsız ki yeniden küçük bir çocukmuşsunuz gibi hissettiriyor. İyi haber şu ki,kimsenin ne düşündüğü konusunda endişelenmenize gerek yok.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Oğlak burcuna girişi ile çalışma hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön plana taşınıyor.İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi her şeye yetişmeye çalışırken bulabilirsiniz. Çalışma hayatında disiplininizle dikkat çekebileceğiniz bir gün olacaktır. İş stresinin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi yeniden alevlendirmek için, eşiniz ile ufak bir kaçamak yapın. Yeni birarayışındaysanız, kendinizi çok gergin ve kararsız hissedeceksiniz. Bugün yaşayacağınız bir olay yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 38" R
Ay
Balık
17° 15' 03"
Merkür
Koç
18° 46' 04"
Venüs
Boğa
05° 33' 06"
Mars
Koç
02° 34' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 53' 37"
Uranüs
Boğa
22° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 56"
Lilith
Başak
23° 44' 51"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>