Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün geçmişiniz yeniden gözünüzde canlanabilir. Okul günlerinizden eski bir arkadaşınızı düşünüyor olabilirsiniz, onu merak ediyorsanız, belki de ona ulaşmaya çalışmalı, böylece bir çeşit kavuşmanın tadını çıkarmalısınız. Bunun dışında eski bir sevgilinizi de düşünüyor olabilirsiniz. Yani, bir zamanlar özel biriyle yaşadığınız tüm güzel zamanlar aklınıza gelebilir.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Kendini fantezilerine ver ve yaratıcı yönünü konuştur. Sanatla uğraşmak, şarkılar söylemek için harika bir gün. İçinin derinlerinden bir yerden bırak o yaratıcı enerji gelsin ve kendini bu hazineyle şaşırt. Günün organizasyon eksikliği ve değişkenliğinin seni olumsuz etkilemesine izin verme. Hayaller ve dileklerle kendini ayakta tutabilirsin.Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Kova burcunda hareket ediyor. 18:54 itibariyle de uzun süreli olarak boşluğa giriyor. Bu zamandan sonra ilişkinizde net cevaplar aradığınız bir süreçte olabilirsiniz. Güneş'in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte bugün en uzun gün yaşanıyor olacak. 23 Temmuz tarihine kadar hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok, yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Neptün retrosu da bugün başlıyor. 27 Kasım'a kadar maddi konularınızda fazla hayalci olmanız başınızı derde sokabilir. Kazancınızdan daha fazlası için borçlanmamaya dikkat edin. Kazancım çok diyerek riskli yatırımlar yapmayın. Miras konusunda size söylenenler aldatıcı olabilir. Detaylı bilgileri içeren yazı için tıklayabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser davranıyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. İyimser ve dışa dönük ruh halin bugün kendini ifade etmende sana yardımcı olabilir. İş yerinde patronunla yapacağın konuşma sonucu sorumluluğunun arttığını hissedebilir, daha çok çalışman gerektiğinin farkına varabilirsin. Öğleden sonra eski bir tanıdıkla karşılaşman günün akışını değiştirecek. İlişkisi olan ya da evli biriysen değer verdiğin kişiyle ilişkinize yeni bir soluk getirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır hayatında biri yoksa aşk hayatında hareketlilik olsun isteyeceksin. Hayatını düzene oturtmaya çalıştığın günlerden geçerken kalbinin sahibini bulmayı arzulayacaksın. Bir süredir diyet yapıyorsan, ideal kilona kavuştuğunu görmen seni mutlu edecek.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylara karışmamayı ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz. İnatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her işinizi hızlı halletmek isteyebilirsiniz ve bu sebepten ötürü de ufak tefek kazalara maruz kalabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün yönetici gezegenin Güneş'in burç değiştirmesiyle daha arka planda kalabilir, ailevi konulardan dolayı bunalabilirsin. Hemhem de özel hayatın getirdiği sorumluluklar bireysel hareket etmeni ve özgür kararlar almanı zorlaştırsa da sosyal çevrenle yapacağın fikir alış verişlerinden fayda görebilir, anlaşmaya varabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz; o yüzden vücudunuza iyi davranın. Aklınızı dağıtmak için dışarı çıkın. Elinizdeki işleri ılımlı tutun, yapılacaklar listesi asla bitmez, her şeyi bugün bitirmek zorunda değilsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sizin de arka planda ilerleyen aile meseleleriniz gün yüzüne çıkabilir. Ebeveynlerin sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen diyalogları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Herkesin himayenize duyduğu ihtiyaç artar.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>