Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlarını Tartıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bazı duygular ve sezgiler tarafından oldukça etkilenecek, bu yüzden insanlarla daha iyi bir iletişim kurabileceksiniz. Kendi kendilerine farkına varmalarından önce neyi duymaya ihtiyaçları olduğunu sezebileceksiniz. Bu yetiyi pek çok şeyde kullanabilirsiniz, yazı yazma yeteceğiniz üzerinde kullanabilir ya da eğer bir şeyler icra ediyorsanız, konuşma yetinizi, rol yapma yetinizi ya da öğretme yetinizi bu sayede geliştirebilirsiniz. Tadını çıkarın!

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve günlük yaşamda aksaklık ve gecikmeler olabilir. Bazı işlerin üzerinden iki kez geçmeniz, detaylı çalışmalar yapmanız gerekli olabilir. Şartları yönetmeye odaklanmalı, pasif ve karamsar olmamalı. Eski işler, eskiyerinden teklifler gündeme gelebilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sır niteliğinde bazı bilgilerin ortaya çıkması, kararlarını gözden geçirmene neden olabilir. Eski sevgilinin bir anda aramasına şaşırabilirsin. Şüphelerin ve kıskançlıkların artışa geçiyorken, çevrendeki insanları istemeden sık boğaz edebilirsin. Almayı düşündüğün teknolojik cihaz için iyiden iyiye fiyat araştırmasına girip kıyaslamalarda bulunabilirsin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız kendi başınıza hareket etmenizden rahatsız olabilir. Özgürlük anlayışınızı abartmanız hatalara sevk edebilir. Birlikte hareket ettiğiniz kişilere karşı sorumluluğunuzu kaybetmemelisiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlere oranla daha ferahlamış hissedebileceksiniz. Problemlerin çözümünü görmek sizde başarılı olabildiğiniz hissini yaratacak.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Terazi burcundaki son gününde hesap işleri, detay ve incelik gerektiren konulara odaklanırken mükemmeliyetçi tutumunuzuciddiyetinizle birleştirebilir, sıkı bir plan ve stratejiyle zorlayıcı pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika bir gün geçirmek için bir sürü insanla buluşmak zorunda değilsiniz. Yalnızken de zevkle yapabileceğiniz birçok aktivite var!

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.İş hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim finansal konulara dikkat çekiyor. Kendi işinizi yapıyorsanız bugünlerde kazançlarınız artacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım ve destek görebilirsiniz. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

bugün yetiştirmeniz gereken onlarca şey ve sorumluluk arasında kendinizi sıkışmış hissetmeniz olasıdır. Sağlıkla ilgili bazı uğraşılarınız olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birden değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere elverişli değil! İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. Ortakyaptığınız bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 01" R
Ay
Balık
16° 50' 54"
Merkür
Koç
18° 45' 01"
Venüs
Boğa
05° 31' 02"
Mars
Koç
02° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 53' 29"
Uranüs
Boğa
22° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 50"
Lilith
Başak
23° 44' 40"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>