Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Sorguluyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece ilişkinizden yana pek sorun yaşamayacaksınız. Duygularınız ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta pek sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda daha dikkatli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açığı kapatmak isteyebilirsiniz. Hesapların tutmaması, sadece maddi konularda değil manevi olarak da sizi yorabilir. Tutarlı davranışlar da harcamalar kadar önemlidir ve bunların belirleyicisidir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için ilişkilerinizde daha esnek ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Karşınızdakilerle olan iletişiminizi güçlendirmek için empati kurmaya çalışın. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ancak karşınızdakilerin duygularını da önemseyin. İş hayatınızda yeniliklere ve değişimlere açık olmalısınız. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için bugünü fırsat haline getirebilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini sakin ve dikkatli bir şekilde yapmalısın. Aceleye getirmen zararlı çıkmana neden olabilir. Bugün, uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla buluşabilirsin. Ancak onlarla yaşayacağın fikir ayrılıkları, kendini sorgulamana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli girişimler planlayabilirsiniz. Bir şeyler üretmek, hayata ve topluma dahil etmek sizi motive ediyorsa kendinize bu alanda destekçiler bulabilir ve daha iyi yol almak için araştırmalar yapabilirsiniz. Hayıflanmak çözümünüz değildir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza ve para durumunuza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Bu konularda bazı kısıtlamalar ve sorumluluklarla dikkat çekiyor.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde güvendiğiniz kişilere dikkat etmelisiniz. Bekar olan Aslan'lar yeni bir ortamda yeni bir karşı cinsle tanışarak dikkat odaklarına bu karşı cinsi alabilirler.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerini çevrendekilerle paylaşmak isteyebilirsin bugün. Zihnini insanlara açmak, daha farklı ve yeni şeyler denemek, hareket etmek ve eyleme geçmek senin için önemli olacak. Hayatında güzel etkilere yer açmalısın bugün.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün zihniniz daha stratejik çalışıyor. Nitekim şimdi içgüdüler tarafından yönlendirilme eğilimindesiniz. Bire bir yakın ilişkilerde güç politikaları ön planda olabilir ve eğer durum böyleyse bir an önce enerjiyi temizlemeye çalışmak en iyisidir. Bazen bu durum para konusundaki anlaşmazlıklarla yol açabilir.! Yüzleşmeler, kendi tutkularınızı ve arzularınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olan öğrenme deneyimleridir. Arzular her zamankinden daha derine iniyor gibi görünüyor ve oldukça katmanlı ve karmaşık olabiliyor.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ekonomik anlamda yeni kararlar alabileceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Kendinizi garantiye almak istiyorsunuz, bunun için sakin bir kafayla düşünmeye ihtiyacınız var. Ne kadar programlı olursanız işleriniz o kadar kolay ilerleyecek. Risk almamanız gereken bir gün.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Işlerin umduğun gibi sonuçlanmıyor olsa da bu durumdaki olumlu yönleri gör. Geçmişte yapılan hataların unutulmaması senin için önemli. Zorlu bilgilere ulaşacaksın, gecikmelere ya da plandaki değişikliklere dikkat et. Düşüncesizce dile getirilen gerçekler karşısında dik dur.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle huzurlu bir ortama ihtiyacınız vardı. İş çevresinde memnuniyet verici yenilikler olabilir. Görevleriniz yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı borçlarınız varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Son günlerde aldığınız kilolarınızı önemsemiyorsunuz.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>