Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Merak Duygusu Gittikçe Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Son zamanlarda aşk hayatınız hakkında endişelendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Eğer bir ilişkideyseniz, muhtemelen ilişkinizi ilerletmeyi umuyorsunuz. Ortama yeni enerji getirmek için her türlü fırsatı değerlendirebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, kişisel yaşamınızda işlerin gidişatından bıktınız. Bugün güzel geliştirmeler yaşanabilir. Aklınıza gelen fikirlere kulak verin.

Eğer başka bir yerde yaşamayı düşünüyorsanız, bugün sizi şu anda bulunduğunuz yerden uzağa gitmeyi istemek için zorlayacak. Ancak bu hamlenin çalışma durumunuz veya aile yaşamınız üzerinde bazı sonuçları olabilir. Sizi neyin engellediğini ciddi olarak düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Size en yakın insanlar sizinle birlikte olmaktan mutlu olmaz mıydı?

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Günün enerjisi, seni haftalar önce başladığın bir projeyi bitirmeye sevk ediyor. Kimliğinde bir miktar değişim yaşanabilir; bu tanıştığın insanlar yoluyla veya giriştiğin eylemlerle olabilir. Fakat kim olduğunun farkına varmak yeterli değildir; dikkate alınması gereken başka meseleler de olabilir.Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En sevdiğiniz kadın yazarın son zamanlarda yepyeni bir romanı yayımlanmış olabilir. Bu size ilham verebilir. Özellikle zihinsel olarak tetikte ve yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız. Sanatsal bir projeye el atmayı düşünüyorsanız bunu yapmanın tam zamanı. En yakınlarınızla kurduğunuz iletişim sorunsuz ilerleyecek ve kendinizi sevecen ve iletişime açık hissedeceksiniz. Romantizm, partnerinizle ortak ilgi alanlarınız üzerine ettiğiniz sohbetlerle artacak.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Günlük hayatınızda ve kariyer konularında başarı sağlayarak motive olabilir; daha iyi hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşamı, ilişkileri veya dış koşulları yönetmeye çalışmak boşa enerji sarf etmenize neden olabilir. Akışa göre hareket etmeye çalışın. Yaşamın sürprizlerine açık olun.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki merak duygusu bugün daha fazla sanki. Gördüğün ya da duyduğun her şeyin en dibine kadar öğrenmek istiyorsun. Öğrenim gören bir Aslan burcuysan bu özelliğin ile hocalarının dikkatini çekebilirsin. Yakın bir arkadaşından şaşırtıcı bazı şeyler duyabilirsin. Duyduğun şeyler ruh halini olumlu yönde etkileyecek bilgiler olmayabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyer ve çalışma hayatınızla ilgili gündelik rutinlerinizi halledebileceğiniz veile ilgili bazı sorunlarınızı yakın çevre desteğinizle konuşarak aşabileceğiniz bir gün içindesiniz. Sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili istenmeyen sorunlarla hesapta olmayan bir şekilde uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ucu açık ve belirsiz konuşmalardan kaçınarak kendinizi ve karşınızdaki kişiyi net bir şekilde anlama yolunda çaba sarf ederek gereken konuşmaları rahatlıkla yapabileceksiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı günlerinizden birindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konulardan gelen kısmetleriniz olabilir. Gün içinde yapmak istediğiniz şeyler için imkânlar söz konusu. İlerleyen saatlerde keyfinize düşkünlüğünüz artabilir. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenceye vakit ayırmak isteyeceğiniz bugünlerde işinizde düşük motivasyon sergileyebilirsiniz. Sosyal açıdan verimli hissedecek ve etkileşim kurabileceksiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her şeyden çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, hükmedici yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size gelen davetlerin hiçbirini reddetmemelisiniz. İçinize kapanız bir halde köşeye çekilip işin içinden nasıl sıyrılacağınızı düşünmeyin. En güzel giysilerinizi giyin ve bu davetlere gidin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın burcunuzda devam eden seyahati gözleri üzerinize çeviriyor. Çevrenizle gurur ve ego temelli gerginlikler yaşayabilirsiniz.Dış görünüşünüzle ilgilenmekten keyif alırsınız. Kendinizi şımartmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal zarafetinizi artık farklı şekilde ifade ediyorsunuz. Uzun vadeli bir ilişki planlamasanız bile, yeni insanlarla tanışın. Eğer kalıcı bir ilişki başlarsanız, beklenmedik şeyler bekleyin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>