Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızda çözümlenemeyen çok temel meseleler var gibi yaşıyorsunuz. İlişkinizle ilgili dış yorumlara bu kadar açık olmanız kişilik yapınızla pek örtüşmüyor.

İşinizdeki başarınızın yanı sıraarkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. İyi niyete dayalı ilişkilerin işin itici gücü olduğunu düşünüyorsunuz.

Hesabını bildiğiniz için, sıkışık durumlarda kendinize yettiğiniz gibi, dostlarınızın da dayanağı olabiliyorsunuz. Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz

Bugün, önem verdiğiniz kişilere bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız. Bu tavır, o kişileri sizinle ilişkilerinizde daha tutarlı yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Bu düşünceler sizi pek hoşnut etmeyecek. Fakat bunların sübjektif önyargılar olmadığını bilmeniz gerekiyor. Şefkatle yaklaştığınız bir ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız. Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok.

25 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:32 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, sosyal yaşantınızı canlandırıcı ve sizi heveslendiricidir. Ancak her bilgiyi, her söyleneni ve her tavsiyeyi iyice öğrenmeden, araştırmadan hareket etmeyiniz. Belki bazıları size hiç uygun değildir. Mali konularda da ayarı bilmek lazımdır. Saat 12:45 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize verdiğimiz önemi ve değeri yükseltir. Bu saatlerde moralimiz yükselir. Gelişmeler bizi memnun eder. Saat 20:06 Ay-Merkür görünümü,veya özel konularda düşünmenin ve planlamada bulunmanın işaretçisidir.

25 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kararsız kalıyorsun! Kararsızlığının zirve yaptığı bir gün. Bugün yaptığın konuşmalarda tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin. Gün içerisinde aldığın kararlar geçici olabilir, bu yüzden ciddi konuşmaları başka bir güne ertelemende fayda var. İlişkin varsa karşı tarafla ilgili güven sorunu yaşayabilirsin. Onun ufak tefek hatalarına çok fazla anlam yükleyip, başka sonuçlar çıkarmaya kadar götürebilirsin işi. Evli bir Aslan burcu isen eşinle maddi konularda ortak hareket ettiğiniz alanlarda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla buluşabilirsin. Tiyatroya, sinemaya ya da çeşitli söyleşilere katılmak ön planda olacak.

25 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Net olmayan finansal başlangıçlar sizleri yanılgılara itebilir. Olayların altında yatan asıl sebebi öğrenmeli ve bu durumda neler yapabileceğinizi fark etmelisiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İkili ilişkilerinizde uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Eşinizle ev hayatınızla ilgili konularda konuşmak isteyebilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen sorunlu konular odak noktanız olamamalı. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak.

25 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, geleceğe yönelik yeni fikirler içine girebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirmek sizin elinizde. Planlı ve kararlı davranacaksınız.

25 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşam enerjiniz etrafa yanısayacaktır. Lider vasıflarınızı göstereceğiniz imkanlar olası. Bugün yaratıcı becerilerinizin, ilişkilerinizin tadını çıkarabilir, önemli alışverişler yapabilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim, bugün kanmaya ve kandırılmaya açık olduğunuzu gösteriyor. Size vaat edilen konuların aslını, astarını öğrenmeden sakın inanmayın. Bu dönemde duyduklarınızın hepsi gerçeği yansıtmayacaktır. Herkes için bir açık kapı bırakın. Kendi fikirlerinizi bile tekrar gözden geçirin.

25 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 00" R
Ay
Terazi
22° 14' 03" R
Merkür
Boğa
06° 08' 05"
Venüs
Boğa
25° 37' 42"
Mars
Koç
15° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 52"
Satürn
Balık
18° 06' 06"
Uranüs
Boğa
23° 30' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 58"
Chiron
Koç
21° 43' 19"
Lilith
Başak
25° 33' 23"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>