Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tedbirlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Her şeyin kolayca akıp gideceği bir gün önünde uzanıyor. Tek yapman gereken hislerinin dengesiz olduğunun farkına varmak. Kelimelerinin ardında büyük etkiler var ve insanlar da bunun farkına varıp seni dinliyor olacak; ki dinlediklerine göre zekiler demektir. Bugün söylediğin her şey hedefi tam ortadan vuracaktır.Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı istek ve planlarınızdan vazgeçme eğiliminde olabilirsiniz. Yeni ve anlık kararlar, yeni istekler ortaya çıkabilir. İşinizde ve çevrenizde öne çıkabilir, konuşulabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapamayacağın, başaramayacağınolmadığını düşünüyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı tarafın sosyal medya kullanımı soruna neden olabilir. Tedbirlerini önceden almak istiyorsun. Maddi konularda kendini kontrol altına almış olman ilerisi için seni rahatlatacak.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak istiyorsunuz. Kendi halinizde bir gün geçirirken geçmişte yaşanan bazı olaylar ve kişileri hatırlayabilirsiniz. Hatıraların canlanması siz acı çekme noktasına gelmediğiniz müddetçe iyidir. Artık müdahale edilemeyecek konular üzerinde fazla durmamalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan daha verimli ve meraklı olabileceğiniz bir gündesiniz. Konuşmalar, sohbetler daha sık gündeminize gelebilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde herhangi bir problem olmadığını görmek, var olduğunu sandığınız problem ve kuruntuların gitmesi zihin ve ruhunuzu epey rahatlatacak.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Metafizik veya ruhsal kavramlara ani bir hayranlık duymak, konuyla ilgili olabildiğince çok okumak istemenize neden olabilir. Coşkunuz sizi bir düzine farklı yöne götürebilir ve bu da sonunda zihinsel olarak aşırı yüklenmeye yol açabilir. 

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Güneş, tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Bugün  isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ilişkiniz veya yürütmekte olduğunuz bir çalışma, hiç beklemediğiniz şekilde önemli bir noktaya ulaşabilir. Bu gelişmenin, hayatınızda, öngörmediğiniz büyük bir değişimi getirmesinin mümkün olabileceğini aklınızda bulundurun.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski partnerinizden beklenmedik bir mesaj alabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Son günlerde yalnız kalmak ve zihninizi dinlendirmek istiyorsunuz.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. Meslek yaşamınız son derece disiplinli bir dönemden geçiyor. Bu durum size biraz sıkıntı verebilir fakat dişinizi sıkıp, tempoya girmeye çalışın. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 20' 45" R
Ay
Terazi
16° 58' 53" R
Merkür
Boğa
05° 30' 45"
Venüs
Boğa
25° 05' 26"
Mars
Koç
14° 42' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 40"
Satürn
Balık
18° 04' 26"
Uranüs
Boğa
23° 28' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 02"
Lilith
Başak
25° 30' 28"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>