Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile birbirinize biraz zaman tanımanız ve kafanızı toplamak için yalnız kalmanız gerekebilir. İleride aranızda daha keyifli gelişmeler olması için bugünden birbirinize zaman tanımanız gerekecek.

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Maddi olarak insanlarla daha fazla iletişim kurman gerekebilir. Masrafları ve kazançları hesaplamak için daha açık olman gerekecek. Atmak istediğin adımları daha önceden insanlarla paylaşmalısın bugün.

Bugün kendini fiziksel olarak daha iyi hissedebilirsin. Bu güzel enerjiyi egzersize yöneltmek duygusal gerilimleri atmanda sana daha iyi faydalar sağlayabilir. Hareket etmek strese karşı iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senden uzakta olan bir arkadaşınla güzel muhabbetler edebilirsin bugün. Onu ne kadar özlediğini fark etmek seni biraz üzebilir. Ancak aranızda çok güzel ve keyifli bir muhabbet olması arkadaşlığınızı canlandıracak.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün  kendinizi keşfetme ve kişisel gelişim üzerinde çalışma zamanı olabilir. İçsel dünyanızla ilgilenerek ruhsal dinginliği sağlamaya çalışabilirsiniz. Meditasyon, yoga veya benzeri aktiviteler size iyi gelebilir. Kendinizi daha iyi tanımak ve potansiyelinizi keşfetmek için fırsatlarınız olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusundaki ödemelerini hallettikten sonra kısa süreli bir tatil için planlama yapabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan ailene vakit ayırmak istiyorsun. Vücudunun direncini güçlendirmek için bitkisel ürünlere başvurabilirsin. Eşin saç stilinde değişiklik yapma fikrine sıcak bakmıyor olabilir. Ancak sen aklındaki modeli yaptırıyorsun.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgileniyor olmak, fiziksel ve mental yatırımlar yapıyor olmak çevrenizin dikkatini çekebilir. Eleştiri ve önerileri dikkate almanız gerektiği kadar bunların gerçek bir iyi niyet göstergesi olup olmadığına da dikkat etmelisiniz. Farkında olmadığınız her sözün aklınızdaki düşünceleri değiştirmesi de yine de farkında olmadan gerçekleşir.

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca yeni ilgi alanları, hayatınıza katabileceğiniz yenilikler söz konusu. Bakış açınızı etkileyen uzaklarla ilgili her konu sizi heyecanlı kılmakta. Daha farklı eğitsel temalara yönelmek, düşüncelerinize zenginlik katmak adına harekete geçebilirsiniz. Elle tutulur sonuçlar almanız gereken zihinsel faaliyetleri, kardeşlerle ilgili konuları önemsemelisiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyet gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Uçuk düşünmeseniz de elinizdekini en iyi şekilde kullanabilecek fırsatlar yaratabileceksiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir içini sıkan vekonusunda yaşanan yanlış anlaşılmaların çözülmesi için gereken adımlar atılabilir bugün. Sana bu konuda destek olacak ve yol gösterecek olan bir insan ile iletişime geçebilir, bu konuda gerçek bir adım atabilirsin.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşarak, yazarak ve başkalarıyla bağlantı kurarak biraz daha paylaşmak için size ilham veriyor. Moralinizi yükselten güzel geri bildirimler veya cesaret verici haberler alabilirsiniz. Değerli bir şeyler öğrenme veya bir anlaşmazlığı çözme fırsatları kendini gösterebilir. Bugün başarıya odaklısınız. Bağımsızlığınız, kişiliğiniz, imajınız ve genel tavrınız şimdi ön planda olacak ve kendinizi yeniden keşfetmek için uygun bir zaman. Ruhsal anlamda artan bir canlılığı, kişisel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize karşı güçlü bir odaklanmayı deneyimleyebilirsiniz. Bugüne damga vurmamanız mümkün değil!

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Ne yazık ki güçlü bir egonuz var.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, verdiğin zamanın karşılığını alırsın. Değişime direnç gösterme ve parayı harcama veya tasarruf etme konusunda aşırıya kaçma eğilimindesin. Hayatının anlamını arıyorsun.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 48" R
Ay
Koç
29° 52' 42" R
Merkür
Koç
20° 52' 08"
Venüs
Boğa
09° 08' 07"
Mars
Koç
04° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 15"
Satürn
Balık
17° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 43' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 31"
Lilith
Başak
24° 04' 13"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>