Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişten Bir Haber Gelebilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda daha iyi bir iletişim olabilir. Kafana yatmayan mevzuları sevdiğin kişi ile paylaşmak ve onun bakış açısıyla olaylara bakmak sana daha iyi bir etki sağlayabilir. O yüzden sevdiğin kişi ile daha fazla iletişim kurman gerekebilir.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Maddi konularda ufak risklere girebileceksin bugün. Geleceğini düşünerek atacağın adımlar sana güzel kazançlar getirebilir. Kaybının büyük olmayacağı düşüncesi bile sana yetecek bugün.

Eğer bir yeme planı veya egzersiz programı sana iyi gelmiyorsa bunu değiştirmek isteyebilirsin. Eğer egzersize hiç bulaşmadıysan bunu değiştirmen gerekebilir. Sağlığını düşünerek attığın adımlarda değişime gitmen olası bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli planlar hazırlamak için iyi bir gündesin. Farklı konuları gündeme getirmek ve geleceğini kontrol altına almak seni mutlu edecek. Yeni şeylere odaklanmak ve bunlar için hazırlık yapmak enerjini artırabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün enerjinizi işlerinizi düzenlemeye ve sorumluluklarınızı yerine getirmeye odaklama eğiliminde olacaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atlattığını düşündüğün geçmişinle ilgili bir haber alabilirsin. Eski sevgilinden gelen haber onun sana geri dönmek niyetinden olduğu yönünde olabilir. Ancak sen gelecek ile ilgilendiğin için bu teklifi nazikçe geri çeviriyorsun. Vaktinde yaptığın birikimler maddi açıdan sana bir özgüven sağlıyor. Cesur harcamalar yapabilirsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk aldığınızda bunu nasıl yerine getireceğinizin planını da yapmalısınız. Hem kendi hayatınızı aksatmamak hem de işinizi tamamlamak için günü iyi kullanmalısınız. Kendinize daha fazla zaman ayırmak istediğiniz durumlarda fazladanedinmek sizi sıkıyorsa bunun ayrımı yapabilmelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşkta tartışmalar olabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyet gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Uçuk düşünmeseniz de elinizdekini en iyi şekilde kullanabilecek fırsatlar yaratabileceksiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir bulunduğun ortamda bir değişiklik yapmayı düşünebilirsin bugün. Ve hatta bunu geçekleştirmek için eline fırsat da geçebilir. Önüne çıkan fırsatlara hayır dememek o yüzden önemli olabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizi, rutininizi, sağlığınızı ve programınızı aşırı kontrol etmenize yol açan baskılara boyun eğmeye dikkat edin çünkü bu,dışı faaliyetlerinizi keşfetmek için sahip olduğunuz zaman ve enerjiyi etkileyebilir. Çalışabilmeniz ve hayatınızı düzene sokabilmeniz için daha fazla ılımlılık ve denge hedefleyin ve ayrıca daha spontan faaliyetlerden zevk almanızı engelleyebilecek korkuları bırakın. Bu durum, son zamanlarda güçlü bir tema olan daha fazla aktivite ve keşif dürtünüzle çelişiyor olsa da biraz inzivaya çekilmeyi düşünebilirsiniz. Ani kaprislerin bugün gerçek ihtiyaçlarınızı yansıtmadığını fark etmelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Finansal açıdan veya sağlıkla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Harcama, ödemelerde veya finansal yapınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 06" R
Ay
Balık
08° 55' 45"
Merkür
Koç
18° 24' 51"
Venüs
Boğa
04° 50' 30"
Mars
Koç
02° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 10"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>