Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Huzurlu Bir Gün Geçiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Hislerini karşındaki insana ifade etmek seni zorlayabilir. Ancak sadece kelimelere sığınmamalı ve nasıl hissettiğini hareketlerine de yansıtmalısın. Sevdiğin kişiye karşı güzel ifadeler ve güzel hediyeler sunman aranızda hoş bir etki yaratacak.

İş hayatınız son günlerde büyük bir yoğunluk içinde. Bu yüzden kısa biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere de olabilir. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz.

Maddi konulardaki sorumluluklarını yerine getirmek için çaba göstermen gerekecek bugün. Bazı şeyleri bugünden halletmen, ileride karşına çıkabilecek gereksiz masrafların önüne geçebilir. O yüzden bugün parasal konularda dikkatli olmalısın.

Kendini huzursuz hissetmenin bir sebebi de vücudunda biriken negatif enerji olabilir. Bu kötü enerjiyi egzersiz ile atabilir ve bolca su tüketebilirsin. Zihnini boşaltmak için egzersize yönelmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün parti havasında olabilirsin. Sevdiklerinle güzel vakitler geçirebilir ve bazı kutlamalar yapabilirsin. Keyfinin çok yerinde olacağı bir gün olacak. Bu güzel enerjiyi halletmen gereken mevzular için de kullanabilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonu belirsiz yaptığın görüşmelerin sonuçlanmasını beklemek seni gerebilir. Arkadaşların ile gelecek hakkında tasarladığın projeler için birtakım araştırmalar yapmak isteyebilirsin. Kendi adına daha dingin ve huzurlu bir gün geçiriyorsun. Bu durumunhayatına da olumlu yansımaları oluyor.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinizi ayağa kaldırmalısınız. Taşınma, yer değişiklikleri, işinizi etkileyecek tanışmalar gibi konular bugün gündeminizde yer bulabilir ve üzerinde yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Risk almak terfi ve maddi gelir değişikliği gibi konuları daha görünür hale getirebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına öncelik verdiğiniz kadar kendinizi de önceliklendirmelisiniz. Hayatınızdaki bir şeyler, sandığınız kadar ideal değilse o zaman bunu değiştirmek için adımlar atmalısınız. Daha iyisini hak ediyorsunuz. Kendinizi biraz şımartmak iyi olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Silkelenip ayağa kalkma zamanı. Enerjin yerinde yolun açık. Rahatlıkla harekete geçebilirsin. O yüzden bugün kendini geri çekmemek ve olabildiğince atak olmak daha doğru olacak.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışma stratejinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz. Siz ve hayatınızdaki önemli birinin üzerinde çalıştığı birveya bir proje olabilir ya da biri hedeflerinizi finanse ediyor olabilir. Geçim kaynağınızla veya sizin için önemli olan bir planla başka bir kişiye güvenmek endişe verici olabilir ancak yaptığınız işe sunabilecekleri benzersiz ve paha biçilmez bakış açılarını aklınızda bulundurun. Keyifli sonuçlar elde etmek için saygı duyduğunuz biriyle işbirliği yapın. Size değer veren biri zaten sizin çıkarlarınızı gözetmeli ve fikrinizi alıyor olmalı. Eğer durum böyle değilse birçok şeyi yeniden düşünmeniz gerekebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuştuğunuz konular başınızaaçabiliyor. Paylaşım konusunda cimri davranıyor ve işinizi hiç kimseye emanet edemiyorsunuz. Çevrenize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün güne enerjik, atak, ben merkezcil uyanabilirsiniz. Kendi isteklerinizi fark edebilirsiniz. Güzellik, kişisel bakım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda egosal bazı durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Ufak tefek hatalarınızı görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışın. İş yerinde ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun, gerilmenize yol açabilir. Bu işin içyüzünü öğrenmek için çaba harcamalısınız. Duygularınız denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen gösterin. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>