Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kaygıların tetikleniyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, birine aşk hayatıyla ilgili bir tavsiyede bulunmaya karar verebilirsiniz. Gezegenler, aşk konusunda kişisel felsefelerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Görüşlerinizi kendi kişisel yaşamını aydınlığa kavuşturmaya çalışan biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz. Onlara sunacak iyi fikirleriniz olabilir. Sadece onları kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmayın çünkü onların deneyimleri sizinkinden çok farklı olabilir!

Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.İçinde büyük bir ateş yanıyor. Bu ateşi nasıl kullandığına dikkat etmelisin. Eğer kendi heyecanına çokça kapılıp kaba tavırlar sergilersen bunların insanları nasıl etkilediğini göremeyebilir ve birilerinin gücenmesine neden olabilirsin. İçsel neşeni kolektif olarak kullan; diğer insanları da güçlendir. Kendini daha iyi hissedeceksin; arkadaş sayın da artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne çok daha farklı bir şey yapmanın heyecanı ile başlayabilirsiniz. Herkesin zaman zaman gündelik işlerden başını kaldırıp kısa bir soluklanmaya ihtiyacı vardır ve ayrıca bu zamanlar tamamen farklı bir şeyler denemek için oldukça elverişlidir. Belki günlük rutininizden farklı bir şeyler yapmak istersiniz ya da izin gününüzdeyseniz, dışarı çıkıp hoşunuza giden bir şeyi yapabilirsiniz. Yeni bir stil oluşturup saçınızı kestirebilirsiniz. Bu da yaşamınıza renk katarak gelecek güzel günlerin habercisi olabilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında 02:53'te sizlerin burcuna giriş yapıyor. Üstünüzde olan düşük enerji kayboluyor. Yerine enerjik, şansı açılan bir Aslan burcu geliyor. Kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde aktif olan Mars-Uranüs arasındaki pozitif açı sayesinde maddi olarak sizi zorlayan durumlarda aniden her şey lehinize dönebilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygıların tetikleniyor!Arkadaşların sosyal medya üzerindeki paylaşımları seni biraz rahatsız edebilir. Onları düşünerek uyarılarda bulunabilirsin. Diğer yandan bugün etrafındaki insanların övgüleri kulağından hiç eksik olmayabilir. Eline aldığın her işi layığıyla bitirebilirsin. Birlikte çalıştığın insanlara dair kaygıların iyice gün yüzüne çıkabilir. Savunmacı tarafını olur olmadık her olayda ön plana çıkarmak bazı tartışmaların büyümesine sebep olabilir. Biraz dikkat… Evli bir Aslan burcuysan, eşinin sabırsız ve heyecanlı tavırları ilgilini çekecek. İlerleyen zamanlarda bu heyecanın nedeni seni oldukça şaşırtacak.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var. Sert ve radikal kararlar almaktan kaçınmalısınız. Duygularınızdan tam olarak emin olamayabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda planlamalar yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizde duygusal abartıdan kaçınmaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı davranmanız gerekebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye dikkat etmelisiniz. Gece saatleri yeni fikirlere daha açık olabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda gerçekleştirmeyi istediğiniz hedefler üzerinde hareket etmek için oldukça uygun bir gündesiniz. Düşünün, çalışın, üretin ve iyi hissedin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişme ve olaylara bugün her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Dalgınlık, sakarlık ve unutkanlığa karşı uyanık olmalı, arkanızı daha fazla kollamalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri öğrenirken çok keyifli ve mutlu oluyorsunuz. O yüzden bugün merakınızı coşturacak yeni ilgi alanları ile ilgili araştırma yapın, bu size çok iyi gelecek. İnternet elinizin altında; merak ettiğiniz konulara göz atmanız için şahane bir gün.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat etmesiyle herkesten ilgi beklersiniz. Diğer yandan yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gündesiniz.Danışmanlık yapmak, analitik fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelir. Parasal konularla ilgili tedbir politikanızı planlamak istersiniz. Kesenin ağzını ne kadar açmanız gerektiğini iyi hesaplayın. Sonra ödeme zamanı zorlanırsınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki problemler bir anda tekrar yüzeye çıkabilir. Uzun süredir halı altına süpürdüğünüz bazı konular bir anda tekrar genel gündeminiz haline gelebilir. Gelecek tatilin güzelliği bile neşenizin kaçmasına engel olamayabilir. Yolculuklarda ani değişimler söz konusu olabilir. Bir anda evinizi yuvanızı özleyebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; günün ilk saatlerinde burcunda ilerleyecek olan Ay, girişimlerini desteklerken, artan motivasyonun kazançlarına ve ilişkilerine de yansıyabilir. Eylem gereken işlerinin gidişatını ve gelişmelerini kendince yönetecek, titizlikle idare edecek, liderliği ele almak isteyeceksin. Kazançlarını arttırmanın farklı yönlerini keşfedebileceğin bir gündesin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>