Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni başlangıçlar yapıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Gün boyunca kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizden destek ve özgüler görebileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın meydana getirdiği olumlu açılar da işinizde zirveye oturabileceğinizi gösteriyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak daha iyi olacağınız, toparlanmaya başladığınız bir günde olacaksınız. Olumlu günlerden geçerken eskiye takılıp enerjinizi düşürmeyin.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapıyorsun!Seni zorlayan günlerden sıyrılıp geçmek istiyorsun artık. Çünkü çok yoruldun, çok bekledin, çok umut ettin. Tam da bugün kendine zaman ayırman, kendin için yapabileceğin en güzelolacaktır. Herkes mutlu olsun diye uğraşmaktan kendini ihmal etmiş olabilirsin. İlişkinde de durum böyleyse artık biraz bencil olmaktan zarar gelmez. Bir türlü karar veremediğin değişime bugün start vereceksin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan aşk adına yeni başlangıç ve heyecanlar yaşayabilirsin. Sosyal ortamında sana göz kırpan kalbini çalmak isteyen kişinin varlığını fark etmen, seni oldukça sevindirecek.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz ya da bir süredir arka planda yürütmek zorunda kaldığınız görüşmelerinizi artık gün yüzüne çıkartabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir gün değil.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabuk demoralize olma yönünüz bir işte ilerlemenize engel olabilir. Kendinizi dinlemeli ve haklı eleştirileri ciddiye alacak kadar mütevazı olmalısınız.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

22 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kıskançlıklar ve ilişkinizin temeli hakkında tartışmalar ortaya çıkabilir. Sevgilinizi, hayatınızdaki tek insan olduklarına ikna etmeli ve arzularınızı onlara görünür kıldığınızdan emin olmalısınız.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. Evinizi ziyaret edecek. Hafta ortasında ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız.Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda dengelenmenizi sağlayacak bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Düşünceleriniz gün boyu sık sık değişecektir. Kendinizi ifade ederken biraz saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz. Aynı tutumu eşinize ve partnerinize karşı sergilemekten kaçınmalısınız. Aile olmak konusunda bazı kafa karışıklıklarınız olabilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugünve sosyal hayatınla ilgili gelişmelerin beklentisi içine girebilir, daha önce attığın adımların sonuçlarını görebilirsin. Gücü elinde tutmak için mücadele edebilir, herkesin senin sözünü dinlemesini isteyebilirsin. Beraber çalıştığın kişilerden destek alabilir, görevini başarıyla yerine getirebilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 13' 04" R
Ay
Aslan
07° 46' 57"
Merkür
Koç
19° 04' 07"
Venüs
Koç
14° 17' 15"
Mars
Balık
19° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 02"
Satürn
Balık
15° 17' 19"
Uranüs
Boğa
21° 35' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 34"
Lilith
Başak
21° 50' 03"
True Node
Koç
15° 33' 53"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>