Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Birikimlerini korumaya alıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Kalbin şu an biraz kötü hissediyor olabilir. Bazen dünyanın ağırlığını omuzlarına alıyorsunuz. Son zamanlarda gerçekleşen birr olay sizi rahatsız edebilir. Acı çeken birine karşı, (bu trajedi yaşayan bir kişi veya savaşta olan bir ülke olabilir) empati kurabilirsiniz. Dünyada fark yaratmanın bir yolunu bulmaya çalışın. Yakında bu konuda bir katkı yaparak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Enerji kabarması yaşayacağın ve güç gerektiren fiziksel işlere el atmak isteyeceğin bir gün. Çocukların varsa, onları dışarı çıkarabilir ve bir spor dalını öğrenmelerini sağlayabilirsin. Çocuklar en hareketlimizi bile yenecek bir enerjiye sahiptirler; sen de sahip olduğun fazla enerji sayesinde onlara biraz daha kolay ayak uydurabileceksin. Top peşinden koşturmak seni kolay kolay yoramaz bugün!Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

18 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, 01:34-19:32 arası boşlukta kalıyor. 19:32 itibariyle Koç burcuna geçiyor. Pozitif gelişmelerin olacağı bir akşamda olacaksınız. Mars bugün itibariyle Başak burcuna geçiyor. 4 Ekim'e kadar gelir kaynaklarınızda artış olabilir. Enerjinizi para meselelerine harcayacak bir dönemde olacaksınız. Bazen hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini korumaya alıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün toprak burcuna geçiyor. Sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Bugün konuşmadığın bir arkadaşınla tekrar bir araya gelerek aranızdaki sorunları çözebilirsin. İkili ilişkilerde istemeden de olsa karşındaki kişileri baskı altına alabilirsin. Sevgilinle aranda soğuk rüzgârlar esiyor. Beklentilerini yüksek tuttuğun zaman seni memnun etmek imkânsızlaşıyor. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, günün bir kısmını ailenle telefon görüşmesi yaparak geçirebilirsin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konulardan gereğinden fazla bunalma noktasına gelmiş olabilirsiniz. Hemen zihninize yeni bir alan açmalı, eğlenceli hobilerle ilgilenmelisiniz. Kendinize zaman ayırın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

18 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar kendilerini bugün oldukça hassas hissedeceklerdir, bu yüzden ne söylediğiniz veya önerdiğiniz konusunda dikkatli olun. Birkaç gün sonra pişman olabileceğiniz herhangi bir şey yapmaktan kaçının.

18 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcuna geçen Mars, bayram sonrasıtemponuza aniden hız kazandırır. Yüksek ve nefessiz bir tempoda çalışmaya başlarsınız. Bedenen yorulacağınız bir döneme hazırlıklı olun. Diyet yapmadan kilo vermek mümkün. Zira bu dönem düzgün yemek yemeye bile vaktiniz olmaz. Sanatsal işlerle uğraşanların beden performanslarını yüksek enerjide sergileyecekleri bir dönem.

18 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu gökyüzü parmaklarını birleştirmiş, var gücü ile sizi işaret ediyor. Hayatınızda büyük gelişmeler oluyor. Her Aslan burcu farklı temalarda bu büyük enerjiyi fark edebilir. Yükselişe geçerken ani hareketlerden uzak durmalı, hedefiniz her ne ise sabit ve kararlı adımlarla ilerlemelisiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; öğlene kadar olan süreçte tembellik yapıp, kılını kıpırdatmak istemeyebilirsin. Olaylara biraz dışarıdan bakmak sana iyi gelebilir. Akşam saatlerinden itibaren içinde yoğun bir enerji hissedebilir, aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplarla bir araya gelerek, görüş ve inançlarını cesurca ifade edebilirsin.

18 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>