Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çevreni etkiliyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Saatler 15:29'u gösterdiğinde Kova burcunda 22 derecede dolunay oluşuyor. Eşinizle veya sevgilinizle gergin anlar yaşayabilirsiniz. İlişkide kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Bu hislerinizi sert bir şekilde belli ederseniz işler karmaşık bir hal alabilir. Ortak işiniz varsa ortağınızla da tartışmalar yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevreni etkiliyorsun!Ayın tam ortasında karşıt burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Kardeşin yahut kardeşin gibi gördüğün kişinin istekleri, onunla farklı birçok mesele üzerinde konuşmanın önünü açacak. Sabırlı ve istikrarlı davranışların sayesinde ideallerinde ısrarcı bir tutum izliyorsun. Olaylardan ders almasını bilen bir yapın var. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle yaşadığınız sorunlar üzerine fikirlerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin. Bulunduğun ortamlarda entelektüel davranışlarınla çevrenizi olumlu etkiliyorsun. Romantik ve duygusal yönlerin ön plana çıkıyor.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize vereceğiniz kararlar çok önemlidir. Yeni bir başlangıç içinde olabilirsiniz. Kariyerde önemli başarılar yakalayabileceğiniz bir dolunay etkisindesiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda olacak bir süreçle alakalı başarı yaşayabilirsiniz. Kariyer meselelerinde üstlerinizden destek almak istiyorsanız çok uygun bir süreçtesiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli, eğlenceli konularla dolu bir gün olmasını isteyebilirsiniz. Cömert ve koruyucu yönlerinizi, sevecenliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişiden duygusal beklentileriniz su yüzüne çıkabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık ve yaşam tarzı evinizdeki açılar, diyetiniz veya egzersiz rutininizle ilgili kendinizi salmanızın nedeni olabilir. Bunun, sizi tamamen durdurmasına izin vermeyin. Kendinizi daha iyi hissettiğinizde tekrar başlayın.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Kova burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu sizin ikili ilişkilerinizi ve hayatla ilgili kişisel kararlarınız üzerinde oldukça etkili olacak. Öfkelenmeden, aşırı gurur yapmadan, neşenizi koruyarak, gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeden partnerinizle orta noktada buluşun. Hayatın müşterek olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kendinizle savaş verdiğiniz zamanlar oluyor. İşler istediğiniz gibi gitmediğinde çok hızlı öfkeleniyor ve kendinizi suçluyorsunuz. Bazen siz her şeyi doğru yapsanız bile işler o kadar da doğru gitmeyebilir. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, kendi istekleriniz dışında size zorla yaptırılan şeyleri kabul etmemelisiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; karşıt burcunda gerçekleşen dolunay, ilişkilerde yaptığın hataları görmeni ve daha ilkeli davranmanı sağlayabilir. Danıştığın kişilerin önerilerinden fayda ya da zarar gördüğünü fark etmen yeni kararlar almanı gerektirebilir. Gündemde olan anlaşma ve sözleşmeler sonuçlanabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 28" R
Ay
Akrep
29° 24' 59"
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
25° 44' 14"
Mars
Balık
26° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 51"
Satürn
Balık
16° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 57"
Lilith
Başak
22° 51' 50"
True Node
Koç
15° 33' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>