Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendi isteklerine odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Doğuştan gelen yaratıcılığının açığa çıkması için harika bir gün. Sanat bugün senin için her şeyden daha önemli olacak. Hatta sana şu aralar hiçbir şeyin sanat kadar keyif vermediğini düşünebilirsin. Çizim, heykel, el işleri ile bu yaratıcılığına somutlaştır. Sanat aktivitelerine girişmenin sana çok iyi geleceğini göreceksin!Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, hareketine Yay burcunda devam ediyor. Erken saatte Ay-Jüpiter kavuşumunun devamında Ay'ın Venüs'le kontak kurması, gündüz saatlerinde yine şansınızın açılacağını gösteriyor. Aşk hayatınızdaki pozitif görünümler devam edecektir. Başarılarınız sayesinde bulunduğunuz çevrede kendinizden bahsettirebilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler kısa sürede gerçekleşebilir. Ay, saat 22:50 olduğunda boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerine odaklanıyorsun!Yapacağın telefon konuşmaları geleceğin için en önemli gelişmeleri işaret edebilir. Düşünmeden çok nadir hareket eden birisin ama bugün özellikle kendi isteklerine ve ihtiyaçlarına odaklanarak davranmak, beklentilerini karşılamayan insanları kırmana yol açabilir. Olaylara tepki vermeden önce anlamaya çalışmayı dene. Aşk hayatında derin düşünceler içerisinde olman olaylara ciddiyetle yaklaşmana neden olabilir. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, bazı konularda çocuğunla özel olarak konuşman gerekebilir. Yakın bir arkadaşın seni arayarak kişisel meselelerinden uzun uzadıya bahsedebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili bazı kafa karışıklıkları bugün tüm zihninizi ele geçirebilir. Tesadüfen karşılaşmalar da bunun tuzu biberi olabilir. Eski duygularınızın canlanacağı ve geçmişin güzelliklerle anılacağı bir gün.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda ve mesleki anlamda sizi tatmin edecek başarıların bir anda gelmesi sizi şaşırtarak mutlu edebilir ve şaşkınlığınızı gizleyemeyebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi uzun süre bir konuya veremeyebilirsiniz. Uzun yola çıkacaksanız, arabayı kullanması için başkasından destek alın ve bol bol mola verin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna Yay burcunda seyahat eden Ay ile adım atıyorsunuz. Sizi duygusal açıdan rahatlatıp özgürleştirir. Dostlarla kültür kokan sohbetleri paylaşmak, sportif bir aktivitede rol almak, kreatif ve yaratıcı tarafınızı zenginleştirmek için bundan daha iyi bir gün olamaz. Hobinizi geliştirecek bir kursa yazılabilirsiniz. Yazın son zamanlarının keyfini çıkarın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymak konusunda ısrarcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Sergilemelisiniz de. Yaptığınız işler ile anılmak size çok yakışıyor. Yaratıcılığınızdan şüphe etmemelisiniz. Kötü yorumlar motivasyonunuzu düşürüyor olabilir. Siz kendinizden emin olmalısınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; çok mutlu olabileceğin ve aşk hayatının harika bir şekilde devam ettiği veya eğer hayatında biri yoksa aklını başından alacak bir insanla karşılaşabileceğin bir gün olabilir. Günün oldukça hareketli geçebilir, çocuklarla alakalı konularda eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, becerilerini ve yaratma gücünü gözler önüne serebilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>