Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağduyulu davranıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizden artı puan alabilirsiniz. Bugünün gök enerjisi sayesinde, hassasiyetiniz her zaman yüksek ve bu kesinlikle fark edilecek! Özel bir insanla, belki de bir eğlence parkında ya da at çiftliğinde eğlenceli ve kahkaha dolu bir gün planlamayı düşünebilirsiniz. Günü, akşam saatlerinde başbaşa romantik bir akşam yemeği ile taçlandırın.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim yönünden hareketli bir günde olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Görüşme ve ziyaretler söz konusu olduğunda planlı hareket etmek durumunda olabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Terazi burcunda sürdürüyor. Sabaha neşeli ve olumlu gelişmeler yaşayarak başlayabilirsiniz. Yoğun bir gün olsa da sizler Ay'ın yaptığı açılar sayesinde hemhem eğitim hayatınızda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akşam, Ay-Satürn arasında gerçekleşen zorlu açının etkisiyle çevrenizdekilerle iletişim kurarken aklınıza ilk geleni söylememeye dikkat edin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağduyulu davranıyorsun!Aile bireylerinin, parasal konulardaki savrukluğu, ciddi ekonomik planlamalar yapmana neden olabilir. Kişiliğine ve karakterine aykırı davranmak sana göre değil. Başkalarının söylediklerine ve hareketlerine göre davranamazsın. Seni kırmış olsalar da sağduyulu davranıp sakin olursan, hatalarını anlayabilirler. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinle bugün katılacağınız etkinliğe gitmekten son anda vazgeçebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Aslan burcuysan, yeni ve farklı bir projenin gerçekleşesine önayak olabilirsin. Çat kapı gelen akraba ziyaretiyle planlarını değiştirebilirsin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde rekabet konusu yüzünden duygusal anlamda gergin bir gün geçirebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı yeniden çizmek size iyi gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar maddi konulara, harcamalarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınızı doğru yönde yapmalısınız. Akşam saatleri hareket ve iletişim getiriyor.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabilirliklerinizin arttığı bugünlerde mutlu bir yaşam sürmenin anahtarını elinizde tutuyorsunuz. Aşk konularından bilinçli olarak uzaklaşabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir günde olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Görüşme ve ziyaretler söz konusu olduğunda planlı hareket etmek durumunda olabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin bir nefes alın ve ani kararlar almaktan kaçının.Ani her kararınız sonra size dönüp sizi bulabilir. İleride olabilecek zorluklarla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta bir tatil kaçamağı yapmak için gökyüzü yeşil ışık yakıyor. Planlarınızı yapmaya başlayın. Yakın arkadaş veya akrabalarınızla böyle bir seyahate çıkıp umduğunuzdan daha iyi vakit geçirebilirsiniz. Fakat gezi sırasında sürpriz değişikliklere hazırlıklı olun. Şartların akışına kendinizi bırakın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içerisinde enteresan olaylarla karşılaşabilir, güne değişik bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün sizin için sıradan bir gün olmayacaktır. Evlilik planlayan Aslan burçlarının bir süre daha rölantide kalmasını tavsiye ederim. Ufak ufak planlarınızı yapabilirsiniz ama net adım atmak için biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum. Bırakalım şu Merkür yörüngesine bir otursun.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün sevdiğin insanlarla vakit geçirmek için oldukça güzel bir gün. Mesleki konularda veya evindeki işler için endişelenmemelisin. Ailenle, akrabalarınla güzel ve özel zaman geçirebilir ve sevdiklerinle birlikte vakit geçirmek sana iyi gelecektir.  Verici olmaktan ve paylaşmaktan hoşlanabileceğin bir gün.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 16" R
Ay
Yay
06° 05' 17"
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
26° 23' 15"
Mars
Balık
26° 50' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 11"
Satürn
Balık
16° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 04"
Neptün
Balık
28° 47' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 46"
Lilith
Başak
22° 55' 21"
True Node
Koç
15° 31' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>