Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini ispat etmek istiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Son zamanlarda aşk hayatınız konusunda biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. Fakat bugün daha bu stresten kurtulacaksınız. Eğer bir ilişkiden çıktıysanız, nihayet bu travmayı atlatmaya ve tekrar bir şeyler hissetmeye başlayacaksınız. Şu anki ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, ilişkinizin olumlu taraflarını görebilir ve birlikte ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Zodyakın en neşeli burcu için, bugün biçilmiş kaftan. Bolca ilham kaynağıyla karşılaşabilirsin. Her zamanki gibi, çok konuşacak ve şakalar yapacaksın, fakat bugün söylediklerin başkaları arasında yankılanacak- bunu hedefleyerek yapmamış olsan da. Herkesin kendine vakit ayırabileceği, nefes alabileceği bir gün olacak. Sen ise lider olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Hayata karşı yeni bir yaklaşım ve bakış açısı geliştirebilirsiniz. Yeni bir tarzınız veya görünümünüz olabilir, ilişkilerinizde yeni bir duruş benimseyebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün en çok bahsedilen burcu siz olacaksınız. Çünkü 8 derece Aslan burcunda 06:11 itibariyle güzel bir yeniay gerçekleşiyor. Hemen ardından Merkür de 06:57'de retro hareketini bitiriyor. 23:47'de Ay boşluğa giriyor. Bu yeniay hayatınızda yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor. Yeni olan ne varsa artık önünüzde engel olmayacak. Tabii ki bunun için geçmişi tamamen silmeniz gerekiyor. Yeniayın yanındaki Venüs de aşk hayatınızda yeni bir sayfa açmanızı sağlayacaktır. Yeniay yazısına erişmek için tıklayınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ispat etmek istiyorsun!Ağustos ayına burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. Her konuya hâkimsin! Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Varlığını sürdürmek ve kendini ispat etmek için ekstra çaba harcamana gerek kalmayacak. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, çocukların eğitim ya da davranışlarıyla ilgili bazı konular, eşinle aranda ciddi sorunların yaşanmasına neden olabilir. Suçlu aramak yerine ortak noktada neler yapılması gerektiğine odaklanmak sorunların üstesinden gelmenizi sağlayacak. Senden yaşça küçük olanlara karşı biraz daha düşünceli ve dikkatli davranman gerektiğini anlayacaksın.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ezberlerinizi biraz bozmak, bazı bilinenlerin dışına çıkmak isteyeceksiniz. İlk kez bu kadar risk alan bir tavır içerisinde olabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Duygusal anlamda yaralandığınız konular gündeme taşınabilir. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimli olmanın faydalı olduğunu fark edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hırslı olan Aslan'laryerlerinde hiç istemedikleri sürtüşmeler yaşayabilirler.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Hayata karşı yeni bir yaklaşım ve bakış açısı geliştirebilirsiniz. Yeni bir tarzınız veya görünümünüz olabilir, ilişkilerinizde yeni bir duruş benimseyebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle aşk hayatında imkansızı istiyorsunuz. Sevgilinizin, itaatkar ve güçlü, güven verici ve eleştirel, şefkatli ve vahşi olmasını bekliyorsunuz. Geri adım atmanız ve onun bazı kişisel düşüncelerine katılmanız gerekir, aksi takdirde ilişkiniz gerginleşebilir ve ciddi bir darbe alabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinize damga vuracak bir Yeni Ay ile karşı karşıyasınız. Yengeç burcunda geri giden Merkür de artık düz harekete geçiyor. Bu etkilerle, partnerinizin size göstereceği özel ilgi ve övgü ruhunuzu okşar. Herkes tarafından beğenilmek hoşunuza gider. Bu yüzden pazarı kalabalık ortamlarda sosyalleşerek geçirin. Davetlerde yıldı gibi parlarsınız. Sahnede olmak hoşunuza gider. Uzun zamandan beri sorunlu konuları yönetmek sizi yordu. Bugünü hak ettiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konular, evinizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Genel anlamda kendinizi kısıtlanmış, hayatınıza müdahale ediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi anlamda pozitif gelişmeler söz konusu olacak. Ancak sizin bu dönemde düzen değiştirmiyor olmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; burcunda oluşan Yeniay, kişisel hedeflerine ışık tutarken, yeni fikirlerini eyleme geçirmen için oldukça cesur ve girişimci olmanı sağlayabilir. Aynı zamanda Merkür'ün de düzelmesiyle birlikte endişe ve takıntı yaptığın konuları tekrar ele alabilir, önyargılarından uzaklaşmaya başlayabilirsin.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>