Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mistik konular ilgini çekiyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yardım teklif etmekten çekinmeyin. Ebeveynleriniz ev işleriyle ilgili biraz yardıma ihtiyaç duyabilirler. Yakınlarda yaşıyorlarsa, onları ziyaret edin ve yardım edeceğiniz bir konu var mı diye bakın. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz bebeğini bırakabileceği bir kişi arıyor olabilir. Yeğenlerinize bakabilir ve çocuklarla çocuk olmaktan keyif alabilirsiniz! Oyun oynamayı seviyorsunuz, bu yüzden onlarla evde olmak size iyi gelecek.

Zihninizi, uzun zamandır tezahür ettirmeye çalıştığınız bazı büyük planlar için ortaya koymuş olabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün aniden bir parça pasta isteyen son derece büyük bir egosu olan bir şeyle veya biriyle çatışan bir çatışma yaşanabiliri. Ya o ya da bu kişi uçağınızı gökyüzündeyken vurmak istiyor olabilir. Hayallerinize dayanmaktan umut etmekten vazgeçmeyin. Bu karşıtlığın yol boyunca yaşanılan maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Yapılması gerekenlerin bir listesini çıkarabilirsin. Günün enerjisi seni dikkati dağınık ve organize olamamış bir hale getirebilir. Programının takibini dikkatlice gerçekleştirmen en iyisi olacaktır. En önemli toplantıları bile unutma ihtimalin olan bir gün. Hatta bir güne iki toplantı bile koyma hatasına düşebilirsin! Gün boyu dengede kalmak için elinden geleni yap.Zamanından önce tecrübeli ve bilge olmak istiyorsun!Günün açıları, seni elinden tutup aksiyon alevlerinin ortasına bırakacak; hayatı tüm yoğunluğuyla yaşayacaksın. Evet, #burçAdı#, bütün bunlardan korktuğunu biliyoruz. Fakat hemen aksiyona geri dönmezsen, tek başına küçük dünyanda kalacaksın. Sana ihtiyacımız var, o yüzden evde oturma!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hava biraz elektrikli; aman dikkat! İnsanlar özellikle duyguları söz konusu olduğunda soğuk görünebilirler, ancak bu işin sadece yüzeysel kısmı. Siz daha derinlere inin! Meşgul olduğunuz konularla ilgili sağlam görüşlerinizi dile getirmekten çekinmeyin. İş ilişkilerinizde cesurca, bir o kadar da az ve öz konuşun. Çoğul düşünün ve rolünüzü herkese çok daha fazla yarar sağlayacak şekilde oynamaya bakın.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın büyük oranda boşlukta kaldığı bir güne uyanıyorsunuz. Önemli işlerinizde netleştiremediğiniz, havada kalan durumlar yaşayabilirsiniz. Saat 14:30 itibariyle ise Ay, Yengeç burcuna giriş yapıyor. Fiziksel olmasa da psikolojik olarak yorgun ve durgun olduğunuz bir sürece adım atabilirsiniz. Hisleriniz güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Gece itibariyle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mistik konular ilgini çekiyor!Etrafındaki kişiler, bazı konulara önayak olmanı bekleyebilirler. Yardım edeceğin kişiler konusunda daha seçici davranabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, patronunun baskısı karşısında kendini zor tutabilirsin. Değerlere daha çok önem veren bir yerde çalışma arzusu duyacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, sizi yeniden bir araya getirmek isteyenlere tepkin sert olabilir. Evlilik hazırlığı yapan bir Aslan burcuysan, her detayda söz almaya çalışan kişiler stresini artırabilir. Gün içerisinde tanışacağın kişiler mistik konulara ilgi duymana sebep olabilir.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınıza dikkat etmeli, finansal durumunuzu kontrol edebilme gücünü kendinizde bulabilmelisiniz. Unutmayın; plan yapmak, organize etmek ve buna sahip çıkmak sizin işiniz.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili kritik kararlar almanız gerekebilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, kendinizi bu bağlamda yenilenmiş hissedebilirsiniz...

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyarlılığınız artıyor. Psişik ve yaratıcı yetenekleriniz gelişiyor. Hayallerinizi iyi sonuçlara yol açacaktır.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün paranın söz konusu olduğu durumlarda çok şey olabilir. Daha önce temkinli olduğunuz riskli projelere yatırım yapmak için iyi bir zaman. Sağduyunuzu kullanın, çünkü olumlu koşullara rağmen hiçbir şey kendi başına olmaz.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymak için uygun bir gün. Son derece ikna edici ve etkileyici olacaksınız. Fikirlerinizi rahatça kabul ettirebilir, başarılı organizasyonla yapabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşmalarınızda önyargılı olmamaya, taraf belirtmemeye dikkat etmelisiniz. Bu dönem biraz daha politik olmanızda fayda var. İlişkilerdeki problemler, özellikle sevgiliniz ve eşiniz ile ilgili konular direk suratınıza yansıyor. İnsanlar yüzünüzden ilişkinizin nasıl gittiğini anlar oldular.

29 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün bazı konularda kendini geliştirmek için ekstra bir çaba harcayabilir, duygu durumunu değiştirmek için gösterdiğin çaba sonuç verebilir. Dostlarınla toplanmak için verimli bir gün olabilir. Güzel konuşmalarınla çevreni etkileyebilir, verici ve paylaşımcı yönlerini olumlu bir şekilde yansıtabilirsin.

29 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 24' 56" R
Ay
Akrep
05° 45' 03" R
Merkür
Koç
16° 03' 58"
Venüs
Koç
23° 22' 59"
Mars
Balık
24° 57' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 21"
Satürn
Balık
16° 00' 39"
Uranüs
Boğa
21° 59' 51"
Neptün
Balık
28° 42' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 21"
Lilith
Başak
22° 39' 08"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>