Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni bir yol haritası çiziyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün manevi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir dine mensup olmasanız da, hayatınızın daha derinlerine inmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki olayları anlamaya çalışabilirsiniz. Bu olaylardan ne dersi çıkarmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün dua etmeye ya da meditasyon yapmaya çalışın ve sorularınızın cevaplarını bulmak için konsantre olun. Kalbinizi ve zihninizi açarsanız, çözüme kavuşacaksınız.

Başka şeyler yapmak ve yaratıcı olmak istiyor hissedebilirsiniz. Eğlenceli bir proje üzerinde kendi kendinize çalışmak isteyeceksiniz. İşinize odaklanmak zor olabilir. Sık sık ara vermeye çalışın. Akşama eğlenceli bir şeyler yapmanız için bugün daha kısa çalışabilirsiniz. Bir resim, heykel veya yaratıcı bir yazı projesi üzerinde çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak. Mars ve Jüpiter ile güzel açılar kuran Ay sayesinde olumlu haberler alabilirsiniz. Akademik hayatınızda şans sizinle olacaktır. Spor yaptığınızda hızla forma girebilirsiniz. Güneş bugün Aslan burcuna geçiyor. Sizin döneminiz başlıyor. Doğum günlerinizi kutlarken Güneş'in gücüyle daha da kendinizi ortaya koyacağınız bir dönemde olacaksınız. 23 Ağustos'a kadar yöneticiniz Güneş size destek olacak. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız o güç içinizde olacak. İlişkiyse ilişki, kariyerse kariyer siz sadece harekete geçin.

23 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir yol haritası çiziyorsun!Güneş, bugün burcuna yerleşiyor. Kendine yeni bir yol haritası çizmeye başlayacaksın. Daha farkı bir statüye sahip olmalıyım fikrine kapılıyorsun. Güzel bir tatili hak ettiğini düşünüyorsun. Mevcut ruh halin ve gündemin yoğunluğu seni kendini dinlemeye itiyor olabilir. İş yerinde işlerini aksatmasan da pek fazla çalışmaya meyilli olmayabilirsin. Uzak bir yakınından alacağın telefon tatil planlarını değiştirebilir. Bugün arkadaşlarının ısrarı üzerine yeni birisiyle tanışabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin? Gün içerisinde yapacağın alışveriş, ihtiyaç olmaktan çıkıp, giymeyeceğin kıyafetler almana neden olabilir.

23 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem özel yaşamınız hem dehayatınız birden değişik bir ivme kazanabilir. Yeni maceralara girerken biraz daha gerçekçi olmalısınız.

23 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

23 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın. Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi gerçekten başarılı yapar.

23 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anıtsal değişiklikler artık kaçınılmazdır. Dikkatle insanların hayatlarını unutmadan neyi değiştireceğinize karar verin. Siz toplumsal düzeydeki değişime aracılık edebilirsiniz - geçmişten tamamen kopmak için hazır olun. Sadece doğru olmayan şeyleri değiştirdiğinizden emin olun. Sakinliğinizi koruyun.

23 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda havada çok fazla gerilim var ve bunun farkındasınız. Sessizce oturup huzursuz hissederken her şeyin yolunda olduğunu iddia etmek yerine gerektiğinde bağırarak göğsünüzdeki ağırlığı atmak daha iyi olur.

23 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca sahnedesiniz. Zira Güneş’e bu dönemde ev sahipliği yapacaksınız. Sıcak havalar yüzünden kalp ve dolaşım sisteminize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Yemek, içmek gibi konuları abartmaktan kaçının. Hafta sonunu davetler arasında mekik dokuyarak geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burçlarının gündemleri çok yoğun. Hayatınızda olan bitenlere şaşırdığınız bir hafta olacaktır. Hafta gündemini daha ilk günden belli etmeye başlamıştı. Bundan sonraki günler de aynı minvalde devam edecektir. Yoğun ve hareketli olmak sizi duygusal anlamda da rahatlatacaktır. 

23 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; Güneş'in burcuna geçmesiyle birlikte bütün dikkatleri üstünde toplayabilir, kişiliğini cesaretle ortaya koyabilirsin. Bugün görüş ve düşüncelerini ifade ederken fevri ve çatışmacı bir tavır sergilemekten kaçınmalısın. Ani gelişen olaylar farkındalığının artmasına ve fikirlerini savunmana neden olabilir.

23 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 22" R
Ay
Akrep
06° 15' 35" R
Merkür
Koç
16° 03' 40"
Venüs
Koç
23° 26' 04"
Mars
Balık
24° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 56"
Satürn
Balık
16° 00' 53"
Uranüs
Boğa
21° 59' 59"
Neptün
Balık
28° 42' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 30"
Lilith
Başak
22° 39' 24"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>