Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gündemin değişiyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün geçmiş ilişkiler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Radyoda çalan eski bir şarkı sizi anılara yolculuğa çıkarabilir. Geçmişte özel biriyle birlikte yaşadığınız bazı güzel zamanları hatırlayabilirsiniz. Her şeyin olumlu ve tutkulu olduğu canım cicim aylarını düşünebilirsiniz. Bu eski ilişkiyi hatırlamanız normal. Fakat şu anki fırsatları görmezden gelecek kadar geçmişe takılı kalmayın.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Genel olarak duygular bugün bir roller coastera binmiş gibi hissettirecek, insanların duyguları (kendi duyguların da dahil) yüksekten alçağa doğru düşüşe geçiyor gibi olacak. Diğer insanların duygularını hizaya sokmak için gerekli olan şey yanızca biraz ekstra özen ve dikkat. Onlar sizi havaya uçurmak için hazır olacaklar, ama onlar için endişelerinizi dile getirdiğiniz için biraz şaşkınlar. Samimiyet bugünün en iyi politikası olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Kova burcunda devam ediyor. Sizler için ilişki ve evlilik hayatınız bir adım öne çıkabilir. Üstelik güzel gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Eşinizden, sevgilinizden sizi mutlu edecek sürprizler alabilirsiniz. Kalıplara göre yaşamak yerine bugün sevdiğinizle özgürce istediğinizi yapmak isteyebilirsiniz. 18:53'te Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Akşam olduğunda ise Venüs'ün Neptün ile kurduğu olumlu açı sayesinde geçmişteki gönül ilişkinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemin değişiyor!Ay, sabit burç etkisinde! Yakın çevrendeki insanların konuşmalarını irdeleyebilirsin. Çalışma ortamında,tanımının net olmamasıyla, hemen her işi üstlenmek durumunda kalman, isyan edecek noktaya getirebilir. Ertelediğin ne varsa bugün karşında. Konuşmayı ertelediğin kişilerle bugün yüz yüze gelebilirsin. İletişim konusunda aktif bir gündesin, telefonlara yetişme konusunda zorlanabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinin bazı düşünceleri ona bir kez daha âşık olmanı sağlayacak. Eşinin ailesi ile olan sorunu bugün gündemine gelebilir. Sabrının zorlandığını düşünüyorsun. Ailedeki hukuki konuların sonuçlanması gündemini değiştirebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı sorgulayan kişilere karşı kendinizi savunmak durumunda değilsiniz. İlişkilerinizde baskı yaratmak ya da suçlayıcı yaklaşımlardan bulunmamalısınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi keyifli hissedecek ve karşı cinsle verimli bir etkileşim içerisinde olacaksınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem kendi düşünceleriniz hem de etrafınızdaki şeyler sisli ve bu sis size biraz yardımcı olmuyor. Sanki uzayda kaybolmuş gibisiniz, hangi yöne gideceğinizi veya ne yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel, ruhani toplulukların faaliyetlerine dahil edebilir. Diğer yandan sanat akımları ve etkinlikleri ilginizi çeker. Resim ve müzikle uğraşabilir, sergi ve konserlere gidebilir, kendinizi başka bir dünyada hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özel hayatla kararlar almak için bugün harekete geçmeyin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza karşı çok dengesiz tavırlar sergiliyorsunuz. Aslında bunu isteyerek yapmıyorsunuz. Amacınız sadece eğlenmek. Şaka yapıyorsunuz ama bazen sözleriniz kalp kırıyor olabilir. Düşüncelerinizin içine boğulmayın. Bu dönem çok fazla gereksiz kuruntu yapıyorsunuz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün ilişkilerde tolerans göstermeli her şeye öfkeyle karşılık vermemelisin. Aynı hataları tekrarlaman karşındakiler tarafından hoş karşılanmayabilir, sergilediğin tavır kopmalara neden olabilir. Ancak kışkırtmalara kulak asmadan cesaretle ilerlediğin yolda sonuca ulaşabilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>