Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi niyetinin sömürülmesine izin vermiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün belirli sınırlar içinde iletişim kurmaya odaklanmanız gerekebilir. Bir rapor üzerinde çalışıyorsanız, başkalarının size verdiği bir format kullanmanız gerekebilir. Bir konuşma hazırlamanız gerekiyorsa, belirli bir taslağa sadık kalmanız istenebilir. Spontane ve orijinal olmayı tercih ettiğiniz için bu kısıtlamaları takdir etmeyebilirsiniz. Fakat bugün yapılması gereken yolla yapmanız gerekecek.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Optimistik bir modda olacaksın. Her ne kadar zorlayıcı dönemlerden geçiyor olsan da, yaşamının iyi gittiğini hissedeceksin. Yaşamış olduğun zorlukların sana bir şeyler öğrettiğini fark edeceksin. Her ne olursa olsun, bil ki kendine dikkat etmelisin. Güçlü ve kuvvetli hissediyorsun. Artık herhangi bir zorluğu cesaret ve mizahla karşılamaya; ona göğüs germeye hazırsın!Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. 00:38-12:18 arası ise boşlukta hareket ediyor. Saat 12:18'de Ay boşluğa giriyor. Bugünün önemli gökyüzü olayı ise Oğlak burcundaki Ay tutulması. Ay tutulması ofis yaşamınızda stresli günler yaşamanıza sebep olabilir. Altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bir anlık öfkeyle çalışma arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Sağlığınızda ani bir problem yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Ay tutulmasının ayrıntıları için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetinin sömürülmesine izin vermiyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletlerde sıkıntı çıkabilir. Bazı konularda fikirlerini açıkça dile getirmemen gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Yolları ayırmakta kararlısın. Bir süredir pek de yolunda gitmeyenortaklığında sona yaklaştığının farkındaydın. Bugün bu konuyla ilgili yeni bir adım atabilir, artık iyi niyetinin kullanılamayacağını göstermek isteyebilirsin. Ego içeren ve bencilliğin ön planda olduğu konuşmalara şahit olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, kalbini fethedecek kişiyle tanışmaya hazır ol! Aşk kalbini saracak. Estetik yaptırma gibi konuları birkaç ay sonrasına erteleyebilirsin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentide olduğunuz haberler bugün gelmeyebilir. İş ilişkilerinizde tahammülünüz zorlanabilir. Bugünkü beklentilerinizi biraz erteleyin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Çalışma konularında tamamlanmalar olabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü elden bırakmayın. Akşam saatlerinde duygularınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda zafer elde edebilirsiniz ve bu durum sizi çok mutlu edebilir, bir süredir beklediğiniz bazı haberler gelerek sizi rahatlatabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşantınız veya sağlığınızla ilgili bir konu bugünkü Ay tutulmasıyla birlikte gündeme gelebilir. Kendinize daha çok dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatabilir bu tutulma. Bunun için gereken düzenlemeleri yapmak üzere bir karar alabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüzü iyi planlamalısınız, çünkü önünüzde kalabalık bir gününüz var gibi görünüyor. Kişiler ve ilişkiler çok zaman alacak, çünkü sizden istenen çok şey olacak ve ilişkileriniz hedeflerinize ulaşmak için size yardımcı olacak.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Yaşam alanınızı aniden değiştirmenize neden olacak bir olay hayatınıza yansıyabilir. Günlük rutininizi daha aileyi ön planda tutmaya itecek bir süreç içine gireceksiniz. Ebeveynlerin sağlık konularıyla ilgilenmek ve bakımlarını üstlenmek size düşebilir. Sindirim sisteminiz duyarlı olabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli kendinizden bahsetmeniz çevrenizdeki bazı insanları yoruyor. Son zamanlarda es geçilemeyecek, azımsanamayacak kadar güzel şeyler yapıyorsunuz. Bunun karşılığında biraz kendinizden bahsetmek hakkınız ama tadında bırakın. Romantik konularda can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Romantik anlamda yüzünüz gülsün istiyorsanız, kalıplarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hâlâ yetiştirmen gereken işler ve yüksek tempo gerektiren çalışmalar seni yoruyor olabilir. Fakat öğleden sonra Ay'ın karşıt burcunda hareket etmesiyle birlikte daha fazlabirliği yapman gerekecek. Kendi isteklerine odaklı olman ve düşüncelerinde ısrar etmen ilişkilerde sıkıntılara yol açabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 26" R
Ay
Koç
22° 57' 41" R
Merkür
Koç
20° 29' 40"
Venüs
Boğa
08° 33' 19"
Mars
Koç
04° 26' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 37"
Satürn
Balık
17° 05' 43"
Uranüs
Boğa
22° 41' 59"
Neptün
Balık
29° 05' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 59"
Lilith
Başak
24° 01' 05"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>