Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlı olduğunu gösteriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bir şey veya birileri sizi büyük bir hamle yapmaya zorluyor olabilir. Bu hamleyi doğru yöne yaptığınızdan ve gücün rakamların altında yattığını unutmayın. Fethetmek için bir olmalıyız! Kendi aralarında kavga eden insan gruplarını tutmak, ağır basan bazı sorunları daha da kötüleştirir. Anahtar, birbirinizin farklılıklarını kabul etmek ve hepinizi etkileyen daha büyük konularda birlikte çalışmak olacaktır.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Güne ısrarcı bir hava hakim. Bu yüzden de masada önüne ne konulsa bir taraf seçmeye yöneliyorsun. Dahası, enerjini nereye yoğunlaştırman gerektiği konusunda kararsızsın. Büyük kararlar vermeden önce konuyla ilgili yeterince bilgi topla ve gerçeklere sadık kal. Karar vermek zordur, fakat bu zorluk sahip olduğun kıvrak zeka için hiçbir şey.Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Günün başında aktifleşen Ay-Jüpiter sert açısı nedeniyle harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Farkında olmadan abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Venüs ve Plüton arasındaki karşıtlık nedeniyle bugün sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Geçmişteki gönül ilişkinizle ilgili öğrendikleriniz de sizi gergin yapabilir. Öğlen ise Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Karamsar olmayı bırakıp tek yapmanız gereken bu hayattan istekleriniz için dilek tutmak olmalıdır.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı olduğunu gösteriyorsun!Ay, değişken burç etkisinde! İlişkilerini canlı tutma isteğiyle arkadaşlarınla sürekli iletişime geçmen, yorabilir. Artık arayan değil, en azından merak edilen olmak istiyorsun. Ancak bugün yeni dostluklar için mükemmel bir gün olabilir. Karşılıklı duygusallığın söz konusu olduğu bir ilişki içindesin. Özellikle evli bir Aslan burcuysan eşinin vereceği müjdeli haber seni daha da duygusallaştıracak. Bir küs bir barışık olduğun bir ilişkin varsa, sevgiline bazı konularda ne kadar kararlı olduğunu göstermek isteyeceksin. Baba ailesinde anlaşma sağlanamayan konular tekrar gündeme gelebilir. Tarafsız kalmak istemeyecek, doğru bildiğinden ödün vermeyeceksin. Fakat konuşma tarzın seni haklıyken haksız duruma düşürebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugün motive edebileceğiniz durum ve konularla ilgili olmanız iyi olacaktır. Yakın bir arkadaşınız ile vereceğiniz bir karar sizi heyecanlandırabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi duygularınızı ve yapıp yapamayacaklarınızı daha iyi düşünmelisiniz. Kimi zaman ortaklaşa bir konuda fedakarlık göstermek gerekebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir ailenin bir üyesini ihmal ettiğinizi, bunları telafi etmeniz veya evin taleplerini çalışma hayatınızdakilerle ayırmanız gerekebileceğini fark edebilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para kayıplarına dikkat! İnsanlar önceden verdikleri sözü tutmak istemeyebilirler. Kandırılmaya açık bir gündesiniz. Elden para almaktan kaçının, banka üstünden işlem yapın. Açık hesaplarda karışıklık çıkabilir. Düşüncelerinizi karşınızdakiler anlamakta zorlanır ya da siz onları bir türlü anlayamazsınız. Ortaklıklara onay vermeden önce iki kez düşünün.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltınızdaki sebebi belli olmayan duygusal karmaşalar ve bir türlü koyamadığınız hedefler sizi oldukça üzüyor. Kendinizi güvende hissedemiyorsunuz. Sürekli önlem almaya çalışan haliniz var. Kendinize zaman ayırmalı, mutlu olmakla ilgili beklentilerinizi kendinize sormalısınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; duygusal olarak seni zorlayan ama bir taraftan da akışta kalmayı başarabileceğin bir gündesin. Maddi veya manevi konularda, inançların gereği fedakârlıklarda bulunmak zorunda hissedebilirsin. Aile, ev ve gayrimenkul gibi işler seni yorsa da girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacaksın.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 13" R
Ay
Oğlak
14° 45' 51"
Merkür
Koç
16° 37' 24"
Venüs
Boğa
00° 02' 31"
Mars
Balık
29° 07' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 33"
Satürn
Balık
16° 30' 24"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 05"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>