Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özel eşyalarına dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu, sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir gün. Belki bir partiye veya bazı sosyal etkinliklere katılmaya karar verebilir ya da bir kulüpte dans etmeye gidebilirsiniz. Nereye giderseniz gidin, kendinizi tanıtmaya hazır olmalısınız. Çok neşeli bir ruh hali içinde olacak, şakalar ve esprilerinizi insanlarla paylaşmaktan keyif alacaksınız. Bu yönünüz fark edilmenizi sağlayabilir.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Hemen, kıssadan hisse sonuçlara varmamalısın. Günün enerjisi seni biraz düşüncesiz ve dürtüsel harekete açık hale getirebilir. Birisi veya bir şey konusunda aceleci kararlar alma ihtimalin yüksek. Fakat seçimlerin konusunda bu kadar ivedi olma. Görüşlerini, harekete geçmeden önce bir başkasıyla paylaşman iyi olacaktır. Herhangi bir adım atmadan önce elinde yeterli veri ve bilgi olduğundan emin ol. Uzmanlarla ve arkadaşlarınla küçük tartışmalar yap; fikirler topla. Olayın dışında kalan kişilikler daha tarafsız bir bakış sağlayacaktır.Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saatler 00:18 olduğunda Balık burcuna geçiyor. Bugünün genelinde maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Bu özellikle ödemeleriniz, kredileriniz ile ilgili durumlar olabilir. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde beklemediğiniz anda elinize sürpriz bir para geçebilir. Bu unuttuğunuz veya umudunuzu kestiğiniz bir tutar olabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel eşyalarına dikkat!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün teknolojik aletlerle zorlu bir sınav da verebilirsin. Bu durum çalışma isteğinin azalmasına neden olabilir. İşlerini aksatırken ödemelerini de düşünmen gerekir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, piyasanın hareketliliği kaygılarını artırabilir. Eski sevgilinin seninle ilgili ortak arkadaşlarından haber almak için çabasını göreceksin. Bu durum bir yandan hoşuna giderken bir yandan da sana yaptıklarını ona hatırlatmadan edemeyeceksin. Özel eşyalarını güvenmediğin kişilere bırakmamaya özen göstermelisin. Eşyaların çalınabilir ya da özel mesajların, bilgilerin okunabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size ödeme yapmasını beklediğiniz birileri varsa burayla ilgili bazı iletişimler kurmak sizleri yorabilir. Bu yüzden daha makul ve daha sabırlı olmalı ilişkileri bitirici konuşmalar yapmamalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ya da aşk alanında dişil enerjinin etrafınızda aktive olduğunu görebilir ve size huzur veren kişileri hayatınıza çekebilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısıtlamaları yıkmak için içinizde yoğun bir istek olabilir. Mevcut duruma meydan okumadan değişiklik yapmayı öğrenmek daha iyi olurdu. Arzularınızı toplumun arzularına entegre etmeyi öğrenin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamınızda bazı önemli değişiklikler yapabilirsiniz, özellikle bunlar duygusal ya da finansal meselelerle bağlantılıysa. Belki zamanında bir şeyleri yapmaktan vazgeçtiniz ve şimdi harekete geçmeye hazır mısınız?

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sık sık düşünceleriniz ve inançlarınız değişiyor. Hayatı daha fazla sorguladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bu sorgulamalar ve sonrasındaki karar süreçleri sizi oldukça yoruyor. Kendinizle ilgili doğru kararlar almak, insanların sizinle ilgili beklentilerini de tatmin etmek istiyorsunuz. İlişkilerle ilgili konularda önce kendinize 'mutlu muyum?' diye sorun.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün finansal konularda yaşadığın belirsizliklere rağmen başkalarına yardım etmekten geri durmayacak ve zor durumda kalanlara merhametle yaklaşacaksın. Ancak kendi parasal gerçeklerini göz ardı etmemelisin. Duygusal paylaşımlarda bulunmak kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>