Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geleceğe dair planlamalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Artık yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Canlı ve sosyal hissediyor olmalısınız. Belki öğle yemeği için bazı meslektaşlarınızı davet etmek isteyebilirsiniz. Onları hikayeleriniz ve güçlü mizah anlayışınızla eğlendirin. Veya belki de sonra yeni bir ortamda takılmak isteyebilirsiniz. Güçlü ve dinamizmi yüksek yerlere çekileceksiniz. Yeni bir kulübe, bir kafeye ya da bara gitmeyi deneyin.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün bir şeyler ters gitmekteyse de, sakinliğini koru. Sorunu çözmek için sabırsızlanma. Eğer işlerin kendiliğinde oturacağını ve yoluna gireceğini düşünerek beklersen daha fazla hasar alabilirsin. Olay üzerine kafa yor, başkalarıyla konuş ve konuya başka bir zamanda bambaşka bir bakış açısı yakalayabildiğinde tekrar göz at.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:42'de boşluktaki Ay, Boğa burcuna geçiyor. Geleceğinize odaklanacağınız, yapmak istedikleriniz için harekete geçeceğiniz bir zamandasınız. Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde sürpriz birteklifi alabilirsiniz. Mars-Jüpiter arasında oluşan pozitif açı sayesinde bugün aşk hayatınızda da şansınız açık olacak. Kendinizle ilgili attığınız adımlarda olumlu sonuç alabilirsiniz. Çocuğunuz da yüzünüzü güldürecektir.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair planlamalar yapıyorsun!Ay, akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Lider yanını açığa çıkarmak istediğin bir gün. Bilgini ve tecrübeni göstermek isteyeceksin. Ancak çalışma arkadaşlarına karşı fazlasıyla yönlendirici olman tepki almana neden olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, artık kalbin aşkla çarpsın isteyeceksin. Yakın arkadaşlarının yaşadığı güzel ilişkilere özeneceksin. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geleceğe yönelik bazı planlamalar yapabilirsin. Manevi konulara yönelmek, içsel huzurunu korumak isteyebilirsin.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hatalarınız yüzleşebilir ve kendinize itiraf edemediğiniz gerçekleri artık kabul edebilirsiniz. Bu durum sandığınızın aksine rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuzda seyahat etmeye başladığı için ve Venüs?den de etkiler aldığınız için güzellik ve estetik anlamda her türlü girişiminize başlayabilirsiniz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz artan gerilim ve heyecana maruz kalacaksınız. Rutin hayatınızı sarsacak olaylar ortaya çıkabilir. Esneklik bu çılgınca günü başarıyla tamamlamak için anahtar olacaktır.

25 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keşfedilmeyi bekleyen bir dünya var. Dinamizmin artması sizi ve diğer insanları bir araya getirecek. Esnek ve spontan olun, belki yeni bir şehre ya da kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Hafta sonuna doğru ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız. Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi sunuşunuzla ilgili bazı şüpheleriniz olabilir. Değiştirmek istediğiniz konular var. Özellikle duygusal anlamda ve kendinizle ilgili. Maddi anlamda sürprizlere çok açık bir gün. Hukuki yollarla gelecek gelirleriniz söz konusu olabilir. Hakkınız olan ama daha önce alamadığınız kaynaklara gün içinde ulaşabilirsiniz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan;hayatında daha fazla başarı elde etmek için elini taşın altına sokman gerektiğini fark edebilirsin. Maddi konularda risk almak ve kendini ön plana çıkarmak istesen de daha önceki deneyimlerinden dolayı işleri ağırdan alabilir, uzun vadeli düşünerek harekete geçebilirsin.

25 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 08" R
Ay
Yay
03° 53' 12"
Merkür
Koç
16° 00' 37"
Venüs
Koç
26° 10' 25"
Mars
Balık
26° 42' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 47"
Satürn
Balık
16° 13' 20"
Uranüs
Boğa
22° 07' 29"
Neptün
Balık
28° 47' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 10"
Lilith
Başak
22° 54' 12"
True Node
Koç
15° 32' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>