Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tarzında değişiklik yapıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ruhani bir havada olabilirsiniz! Her zaman güçlü sezgisel yeteneklere sahiptiniz, ancak bugün bu hisler çok daha güçlü olabilirler. Zamanın ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan şeyleri hissedebileceksin. Ya da sevdiklerinizin başına neler geldiğini, onların duygu ve düşüncelerini okuyacaksınız. Diğer insanların enerjisini bir sünger içinize çekeceksiniz. Bu yönünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Bugün zihnini besle. Günün enerjisi genişleme ve büyümeyi destekleyecektir. O halde neden bu enerjiden faydalanıp bir ilgi alanına dair detaylı bilgiler toplamıyorsun? Eğer çocuklarınla evde oturuyorsan, zihinsel durgunluktan kaçmak pek kolay olmayacaktır. Fakat bu da kaçınılmaz bir sey değil... Bir konu üzerine okuma yaparak ya da bir kursa başlayarak kendini zorlayabilirsin. Bu etkinlikleri çevrimiçi olarak da çok rahat gerçekleştirebilirsin. Yeter ki ilgini çeken bir konu bul.Eğer bugün bir şeyler ters gitmekteyse de, sakinliğini koru. Sorunu çözmek için sabırsızlanma. Eğer işlerin kendiliğinde oturacağını ve yoluna gireceğini düşünerek beklersen daha fazla hasar alabilirsin. Olay üzerine kafa yor, başkalarıyla konuş ve konuya başka bir zamanda bambaşka bir bakış açısı yakalayabildiğinde tekrar göz at.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Koç burcunda hareket ediyor. Gündüz saatlerinden itibaren Ay'ın oluşturduğu sert açılar nedeniyle eğitim hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa bugün kendinize daha fazla önem vermelisiniz. Yurt dışı işlerinizde evraklarınızı dikkatlice kontrol etmenizde yarar var. Saat 17:47 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Zihninizi rahatlatmaya ihtiyacınız olabilir. Özellikle felsefe, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzında değişiklik yapıyorsun!Ay, akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Enerji dolu ve azimli halin bugün her işin üstesinden gelmende sana yardımcı olacak. Yumuşak ve arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, geçmişte yarım kalan aşkın sık sık aklına gelebilir. Şimdi neler yaptığını, hayatında birinin olup olmadığını merak edeceksin. Akşam beklenmedik bir davet alabilir, bu durum kafa karışıklığına sebep olabilir. Tarzında yapacağın değişikler, kimsenin gözünden kaçmayacak.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla buluşup eski günleri yâd etmek isteyebilir ve bu sayede sizi mutlu edecek planlamalar içinde olabilirsiniz.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı konular üzerinde daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. Kendi fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde birlikte olduğunuz kişiyle sürtüşme olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın. Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi gerçekten başarılı yapar.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hissedeceğiniz tüm ağrıları ciddiye alın, vücudunuzun belirli stres alanlarına dikkat çekmeye çalıştığını hafife almayın. Öğrendiğiniz iyileşme güçlerini kullanın, zihninizi ve bedeninizi canlandırın.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailedeki pasif agresif öfkeyi yatıştırmak, kontrol altına almak size düşer. Güçlü kimliğinizle herkesin agresif yönünü dengelersiniz. Gündelik işlerinizi hallederken sizi yoran işlerden kaçının. Her şey aynı anda hallolmaz bunu unutmayın. Günü spora giderek tamamlayabilirsiniz.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinize karşı çok eleştirel olabilirsiniz. Herkesin eksileri ve artıları var. Dünyada hata yapan bir tek siz değilsiniz. Yanlışlarınızı tabi ki düzeltin ama kendinizi bu kadar derinden yargılamayın. Aklınızda, kalbinizde, kafanızın içinde uzun süredir yankılanan her ne ise artık harekete geçme vaktiniz geldi.

24 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; duygu ve düşüncelerini anlatmaya kalktığında ailenin muhalefetiyle karşılaşabilir ya da bazı düşmanlıkları istemeden de olsa harekete geçirebilirsin. Sosyal medya paylaşımlarında daha temkinli olmaya çalışmalısın. Öncü olman gereken durumlarla karşılaştığında ise sezgilerini dinlemelisin.

24 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>