Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dedikodulara şaşıracaksın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

26 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Erken saatte oluşan Ay'ın Mars ile sert açısı kariyer hayatınızda stresli zamanlara neden olabilir. Bu kısa etkiden sonra aslında güzel ilerleyecek birgününe devam ediyor olacaksınız. Pozitif açılar yapan Ay sayesinde yeniteklifleri alabilirsiniz. Geleceğinize dair hayal kurduğunuz şeyler gerçek olabilir.

26 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulara şaşıracaksın!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığın konulara ilgi duyabilir ve eğitim için para biriktirmek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, geçmişte yaptığın başvuruyla ilgili geri dönüş alabilirsin. Bugünçevrende ani değişiklikler meydana gelebilir. Üstlerinle ya da diğer çalışanlarla ilgili dedikodular seni epey şaşırtacak. Bu durum çalıştığın ortamın da epey hareketli olmasına neden olacak. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, bir süredir yolunda gitmeyen ilişkine bir başkasından dolayı son verebilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Aslan burcuysan, yeni bir düzen kurmadan önce kendinle baş başa kalmak isteyeceksin. Bir süreliğine tatile çıkabilirsin.

26 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde şimdiye kadar yapmış olduğunuz hataları daha iyi görebilir ve büyüklerinizin verdiği öğütleri daha iyi anlayabilirsiniz. Karşılıklı yardımlaşmanın önemli olduğu bir gün.

26 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla daha fazla katılım içinde olabilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin tekrar gündeme geleceği zamanlar olabilir. Akşam için program yapabilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle birlikte olmayı, size kendini kanıtlamayı kâr sayan kişiler ipin ucunu kaçırabilirler. bu anlamda kişilerle iletişiminizi esnek tutun ve dikkatli olun.

26 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu günün ana teması belirsizlik. Sizin huzursuz doğanız diğerlerini hazırlıksız yakalıyor. Diğer insanlar da sizin gibi huzursuz ve tahmin edilemez olacak. Olağandışı olaylar bekleniyor.

26 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vücudunuza nasıl davrandığınıza dikkat edin. Kendinizi mümkün olduğunca rahatlamak için çaba gösterin. Stresli zamanlar yaşıyorsanız daha sağlıklı bir tutum benimsemek daha önemlidir.

26 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyacağınız bazı haberler duygusal heyecanlara neden olabilir. Sabırsız ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Fakat bu durum geçici. Yeni planlar yapabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

26 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu duygusal anlamda çok şanslı bir zaman dilimi içerisindesiniz. Haritalarınızın aşk evi ışıl ışıl. Çevrenizde sizinle ilgilenen insanlar var. Bir çoğunuz evleniyor, nişanlanıyor, yeni bir aşamaya geçiş yapıyorsunuz. Hala bekar bir Aslan burcu iseniz kendinize dönüp bakmalısınız.

26 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; toplumsal alanda güvenirliliğini kanıtlamak ihtiyacı hissedebilir, saygı uyandırmak için fazladan yük altına girebilirsin. Fakat hem fiziksel hem de ruhsal sınırlarını bilmeli kendini fazla zorlamamalısın.  Uzmanlık gerektiren konularda farkına gösterebilir, gücünü açığa çıkarabilirsin.

26 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 05" R
Ay
Akrep
26° 32' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 27' 17"
Mars
Balık
26° 15' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 40"
Satürn
Balık
16° 10' 05"
Uranüs
Boğa
22° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 09"
Lilith
Başak
22° 50' 19"
True Node
Koç
15° 34' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>