Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Detaylara önem veriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün sizin için aşkın eli kulağında ve sıcak romantizmin bugün içim büyük bir faktör olduğunu göreceksiniz. Sahip olduğunuz kocaman kalbe kulak verin ve insanlara kalbinizi açın. Bugün pek çok insan ilginizi çekebilir çünkü onlar kişiliğinizin eğlenceli yönünü keşfedecekler. Bu gece sevdiğiniz kişinin kollarındayken çok mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bazen hislerinin akışını takip edip anbean yaşamak istiyorsun. İçgüdülerin çok iyi olacak. Bu iyi bir şey. Ama bugün daha çok bir şeyleri çözümlemek isteyeceğin bir gün. Belki motivasyonlarını ve kişilik örüntülerini düşünecek ve tavırlarında değişikliklere gitmek isteyeceksin. İçine dönüp meditasyon yapmak için uygun bir gün.Evinzi tepeden tırnağa temizleme isteği peydah olabilir. Dolapları ve rafları temizlerken geçmişi gözlerinizde canlandıran, unuttuğunuz objelerle karşılaşabilirsiniz. Bazıları hoşunuza giderken bazıları çok da hoş olmayabilir fakat ne olursa olsun şimdiyi ve geleceğinizi değiştirmek için geçmişinize bir bakmak faydanıza olacaktır. Günün sonunda içinizde güçlü bir şükran hissi uyanabilir ve yalnızca evinizin pırıl pırıl olmasından ileri gelmiyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:27-09:28 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Saat 09:28'de ise Ay İkizler burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber şansınız da açılmaya başlıyor. Günün devamında Ay'ın Güneş ile yaptığı olumlu kontak sayesinde dostlarınızla beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Zor anlarınızda yanınızda olabilirler. Girdiğiniz ortamlarda zekanızla ve sempatikliğinizle odak noktası olacaksınızdır.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara önem veriyorsun! Kendi işini yapmayı planlayan bir Aslan burcuysan, fikirlerine inandığın kişinin desteğiyle, netleşebilirsin. Özel sektörde, müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, bazı anlaşmazlıklar ve iptaller oluşabilir. Girişken yapın sayesinde hedeflerinle şartlarını ortak bir noktada buluşturma şansı bulabilirsin. İşveren konumunda bir Aslan burcuysan seninle çalışan insanlara karşı daha titiz ve detaycı davranabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan ilişkinle ilgili gereksiz kuruntulara kapılabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, ilişkinin geleceği konusunda karamsarlığa düşebilirsin. Son zamanlardaki duygusal yoğunluktan sıyrılmak daha gerçekçi düşünmek isteyeceksin.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerlerinize ters düşen konular ile ilgili dostlarınızla bazı tartışmalar içine girebilirsiniz. Bu yüzden ifade biçiminizi daha özen göstermelisiniz. Dost kaybetmeye değmez.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönüllü olarak eleştirilmeyi isteyebilir böylelikle daha çok gelişerek hedeflerinizi olabilecek en üstün performansta başarabilirsiniz.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn?ün Merkür ve Venüs?e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Arkadaşınız aklınızı çelebilir, cüzdanınıza ve nefsinize hakim olmaya söz vermenize rağmen sizi harcama yapmanız konusunda ikna edebilir.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal gruplarda son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir gün. Ayrıca derneklerden ve sivil toplum kuruluşlarından konuşmacı olarak davet alabilirsiniz. Kafanızda gelecekle ilgili bir sürü yeni plan oluşur. İletişim araçlarından maksimum düzeyde yararlanırsınız. Topluluklarda dikkat çekici bir enerjiniz var.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın arkadaşlıklar size iyi geliyor. Sizi seven insanlarla beraberken kendinizi daha konforlu hissediyorsunuz. Son zamanda dengeleri kaybetmiştiniz. Bu bozulan dengeleri toparlamanıza imkân sağlayacak bir gün olacaktır. Düzen değiştirmek isteyebilirsiniz. Zaten güzel sebeplerle düzen değiştirme durumunda da olabilirsiniz. ;)

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün iki farklı ruh halinde olabilirsin. Önce işle ilgili bir koşturmaca içinde olabilir sonrasında ise hızlıca işlerini bitirdikten sonra keyifli ortamlarda bulunabilir, arkadaş gruplarının aranılan kişisi olabilirsin. Sevdiklerinle romantik ve hareketli saatler geçirebileceğin bir gece seni bekliyor.

27 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 34" R
Ay
Yay
07° 40' 38"
Merkür
Koç
16° 02' 05"
Venüs
Koç
26° 32' 30"
Mars
Balık
26° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 56"
Satürn
Balık
16° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 08' 30"
Neptün
Balık
28° 47' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 11"
Lilith
Başak
22° 56' 11"
True Node
Koç
15° 31' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>