Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özeleştirini yapıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugün sosyal davetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilir ve iki tanesi arasında gidip gelebilirsiniz. Davet edildiğiniz etkinlik, ailesel bir toplantı olabilir ve katılmak zorunda hissedebilirsiniz. Fakat beraber olduğunuz kişi de sizinle dışarı çıkmak isteyebilir. Rahatlamak ve sevgilinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu iki seçeneği dikkatli bir şekilde değerlendirin. Belki her ikisine de vakit bulabilirsiniz?

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı olmaya çalışmalısınız. İnsanları istediğiniz şey için ikna edebilrisiniz. Kişisel bir hedef veyaplanı konusunda tutkulu olsanız da, egonuzun çıldırıp ortaya çıkmasına izin vermeyin! Dışarıdan yardım almanız gerekebilir. Meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız faydalı önerilerde bulunabilir, bu yüzden onlara dikkat edin!

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Çok agresif olmamaya çalış. Bazen sabırsızlığın seni yiyip bitiriyor. Bugün incelik, sakinlik ve sabır odaklı olmalısın. Öfke ve sıkıntının etkilerinden arınabildiğin ölçüde iyi olacaksın. Sakinliğini kaybetmemeyi başarabilirsen insanlar profesyonel davranışlarından etkilenecektir. Bir soğukkanlılık veya kendi halindelik enerjisi senden talep edilebilir.Bugün hava biraz elektrikli; aman dikkat! İnsanlar özellikle duyguları söz konusu olduğunda soğuk görünebilirler, ancak bu işin sadece yüzeysel kısmı. Siz daha derinlere inin! Meşgul olduğunuz konularla ilgili sağlam görüşlerinizi dile getirmekten çekinmeyin. İş ilişkilerinizde cesurca, bir o kadar da az ve öz konuşun. Çoğul düşünün ve rolünüzü herkese çok daha fazla yarar sağlayacak şekilde oynamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinzi tepeden tırnağa temizleme isteği peydah olabilir. Dolapları ve rafları temizlerken geçmişi gözlerinizde canlandıran, unuttuğunuz objelerle karşılaşabilirsiniz. Bazıları hoşunuza giderken bazıları çok da hoş olmayabilir fakat ne olursa olsun şimdiyi ve geleceğinizi değiştirmek için geçmişinize bir bakmak faydanıza olacaktır. Günün sonunda içinizde güçlü bir şükran hissi uyanabilir ve yalnızca evinizin pırıl pırıl olmasından ileri gelmiyor!

28 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde İkizler burcunda hareket ediyor. Ay-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle bugün olayları olduğundan fazla büyütmeye meyilli olabilirsiniz. Özellikle bu durumu dostlarınıza karşı sert bir tavırla gösterebilirsiniz. Ay, saat 18:23'te boşluğa giriyor. Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar çekiciliğiniz göz kamaştıracak. Yalnızsanız aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Sizler için aşk, şans, para hiç olmadığı kadar hayatınızda olacak.

28 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özeleştirini yapıyorsun!Sevgiyi yöneten Venüs, bugünden itibaren 21 Ağustos'a kadar burcunda hareket edecek. Bir şeyler yapmak istiyorsun. Ama bir türlü ne yapacağına nereden başlayacağına karar veremiyorsun. Değişken ruh halin bugün seni biraz zorlayabilir. Uzun zamandır işten memnun olmadığını düşünebilir, farklı arayışlar içine girebilirsin. Bununla birlikte bir süredir taşınma fikrinle ilgili harekete geçmek isteyebilir, yaşam alanını toparlamaya başlayacaksın. İlişkisinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, kendini enine boyuna eleştirebilirsin. Bu özeleştiri ile kendi hatalarını fark etmen an meselesi.

28 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parasal konularda isteklerinizi önemsediğiniz bir gün. Beklentilerinizde kontrollü davranarak ve ani gerçekleşecek durumlara hazır olarak sakinliği elden bırakmamanız gerekebilir.

28 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay İkizler burcuna ilerliyor. Bugün arkadaşlar, gruplar ve gelecek beklentiler açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Çabalarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemleri spiritüel bakış açısı ve içsel deneyiminiz ile bırakmayı öğrenerek yola devam edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmayı tercih etmeyebilirsiniz...

28 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünden itibaren bir ay boyunca Venüs burcunuzda ilerlerken cazibenizle tüm dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Aşk ve ilişkiler açısından bu dönem sizin için oldukça keyifli olabilir. Ayrıca maddi konularda da şansınız, kısmetiniz artıyor.

28 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimi koruyun ve özellikle yakın arkadaşlarınız ve ailenizle sosyal bağlarınızı güçlendirin. Onları ertelemeye devam etmeyin, çünkü şimdi gerçekten onlara ihtiyacınız olacak.

28 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs burcunuza geçiyor ve 20 Ağustos'a kadar burada kalacak. Tüm yılın en şanslı günlerindesiniz. Tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Durumun geçici olduğunu unutmamak gerekir. Ünlü kişilerle tanışabilir, zengin ve çevresi geniş bir kişiye karşı ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Egonuzun sesine kulak verirken naif ruhunuzun beklentilerini de önemsemelisiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı arkadaşlıklarınız, arkadaşlık sınırını aşmış olabilir. Hali hazırda partnerinizle ilgili bazı sorunlarınız varken böyle sınır aşımlarına izin vermemelisiniz. Hareket etmek istediğiniz konular var. Fakat duygusal bağımlılıklarınız sebebi ile istediğiniz hareketi edemiyorsunuz. Hayat denilen kavram oldukça değişken ve esnemeyen kırılıyor, bilginize.

28 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik şeyler bekleyin. Siz daha fazla işleri düzeltmeye çalıştıkça bu sıradışı gün daha da rahatsız edici oluyor. Esnek olun.

28 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>