Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tesadüfi karşılaşmalardan etkileniyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Evde yapılması gereken temizlik ve tamir işleri, ufak çaplı bir dekorasyon yapmaya sizi teşvik edebilir. Eski mobilyalardan ya da kullanmadığınız eşyalardan kurtulmak evinizi güzel gösterecek başka objelere yer açabilir. Haytınızdaki erkekle birlikte, arkadaşlarınız da size yardımcı olmaya gönüllü olabilir. Bunu bir eğlenceye dönüştürün! Herkes bu sayede iyi vakit geçirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanından önce tecrübeli ve bilge olmak istiyorsun!Günün açıları, seni elinden tutup aksiyon alevlerinin ortasına bırakacak; hayatı tüm yoğunluğuyla yaşayacaksın. Evet, #burçAdı#, bütün bunlardan korktuğunu biliyoruz. Fakat hemen aksiyona geri dönmezsen, tek başına küçük dünyanda kalacaksın. Sana ihtiyacımız var, o yüzden evde oturma!

30 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Yengeç burcundaki hareketini sürdürüyor. Sabah meydana gelen Güneş-Uranüs zorlu etkileşimiyle beraber güne agresif başlangıç yapabilirsiniz. Beklemediğiniz davranışlar görmek tepkilerinizi gizlemenizi zorlaştırabilir. Akşama geldiğimizde ise Ay'ın Neptün ile yaptığı olumlu açı hayal ettiğiniz şeylerin gerçek olabileceğini gösteriyor. Özellikle bu konu duygusal bir meseleyse pozitif gelişmeler olabilir.

30 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfi karşılaşmalardan etkileniyorsun!Ay, öncü burç etkisinde! Bugün kendini ifade etmekte biraz zorlanabilirsin. Aslında sadece biraz bireysel ve kendi halinde olmak istediğin bir gün. Vergi, kredi ödemelerinde yeni bir planlamaya gidebilirsin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan ticari konularda yeni başlangıçlar için adım atabilirsin. Hayatının her alanında detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içerisinde tesadüfi bir karşılaşma seni oldukça etkileyecek. Şimdiden hazırlıklı olmalısın! Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak sağlık sorunları seni de telaşlandıracak. Akşam saatlerini biraz daha dinlenmeye ayırmalısın.

30 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi problemlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz ve duygusal anlamda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Bugün çevrenizden gelen görüşlere önem vermelisiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki insanları da olaylara katmak isteyebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Bazı zamanlar sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sabırlı olmanızda fayda var.

30 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda genel olarak huzur ve ahengin dahil olduğu bir gün geçirebilirsiniz, az fakat öz olan dostlarınızla kuracağınız iletişim size iyi gelebilir.

30 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tekrarlayan problemler dikkat gerektirir ve tam konsantrasyonunuza ihtiyaç duyar. Durumu objektif bir şekilde, sakin bir şekilde değerlendirmeye çalışın. Çözümünü bulacaksınız.

30 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken sevdiklerinizin isteklerine daha fazla kulak verecek her türlü ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üreteceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın en güvendiği liman olabilirsiniz. Evde uzun zamandan beri halletmeniz gereken yarım kalan işlerinize el atmak için uygun bir zaman. Kariyerinizde aniden çıkan güzel fırsatları dikkate almalısınız.

30 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konular gün içerisinde canınızı sıkabilir. Bazı kayıplar, eski iyileştirilememiş kabuklar, yaralar, ısıtılıp ısıtılıp karşınıza çıkarılıyor olabilir. Son derece haklısınız. Siz böyle negatif konuların sürekli yaşatılmasından, tekrar tekrar konuşulmasından hoşlanmıyorsunuz. Yakın arkadaşlarla biraz zaman geçirmek durumu dengeleyebilir.

30 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hayatını değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinde işlerin yolunda gitmediğini, başkalarını memnun etmek için çalıştığını düşünebilirsin. İsyankâr ve başkaldırıcı tavırların olabilir. Meditasyon veya birtakım enerji çalışmaları yapabilir, en çok neye ihtiyacın olduğunu belirleyebilirsin. Yaşam enerjini özgürlük ve bireyleşmek için kullanmalısın.

30 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 01"
Ay
Akrep
25° 55' 28"
Merkür
Koç
26° 30' 21"
Venüs
Balık
21° 45' 35"
Mars
Balık
05° 03' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 14"
Satürn
Balık
13° 18' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 03"
Neptün
Balık
27° 48' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 02"
Lilith
Başak
19° 48' 37"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>