Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygularından kaçamıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız işten son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endiş

Uzun süredir başarmaya çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı mı umuyorsunuz? Asla olmayacak ertelemelerin sizi korkutmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi engelleyebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Kader ağlarını örüyor, yine de olmak istediğiniz yere ulaşmanız için biraz daha fazla çaba gerekecek. Paçalarınızı sıvayın ve devam edin. Oraya ulaşacaksınız!

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Nedense içinde bulunduğun duruma pek uyum sağlayamıyorsun. Bir şeylerin nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili olarak fikirlerinde çok da ısrarcı olma. Başkalarının de fikirlerine saygı duy. İnsanlara senin fikirlerine uyum sağlamak çok kolay gelmiyor olabilir. Metotları farklı olabilir, ama bu onlarınkini seninkinden daha iyi ya da daha kötü yapmaz.Bugün yanlış bir şey söyleme ya da yapma ihtimaliniz yok. Aslında, bugün sergilediğiniz yetenekler genel geçer dorğular olacak. Niçin bu yeteneğinizi biraz daha ciddiye almıyorsunuz? Bu yeteneği ucuz bir numara gibi görüyor, eğlenceli ama getirisi olmayan bir şey olarak değerlendiriyorsunuz. Bu düşüncenizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İsterseniz, bu "ucuz numara"nızla para bile kazanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde yapılması gereken temizlik ve tamir işleri, ufak çaplı bir dekorasyon yapmaya sizi teşvik edebilir. Eski mobilyalardan ya da kullanmadığınız eşyalardan kurtulmak evinizi güzel gösterecek başka objelere yer açabilir. Haytınızdaki erkekle birlikte, arkadaşlarınız da size yardımcı olmaya gönüllü olabilir. Bunu bir eğlenceye dönüştürün! Herkes bu sayede iyi vakit geçirecek.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlamasıyla boşluğa girerek 06:32-16:18 arası bu şekilde kalıyor. Yeni bir işe sıfırdan başlamak pek iyi sonuçlar alamamanıza neden olabilir. Saat 16:18'de Ay, sizlerin burcuna geçiyor ve mükemmel bir enerjiyle güne devam ediyorsunuz. Şansınız açılıyor. Kendinize dair istediğiniz ne varsa gerçekleştirebilirsiniz. Gece Ay ve Venüs kavuşumu partnerinizle aşk dolu dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularından kaçamıyorsun!Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Duygularından kaçamıyorsun. Her ne kadar mutlu kalmaya çalışsan da bastırdığın konular gün yüzüne çıkabilir. İş yerinde seninle uğraştığını düşündüğün birarkadaşınla yüzleşmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan mevcut sorunlarla ilgili net ve açık konuşmalar yapabilirsin. Özellikle psikolojik olarak kendine daha fazla özen göstermen gerektiğini fark edebilirsin. Sosyal hayatındaki monotonluğa bugün dur deme zamanı, sevdiğin insanları etrafında toplamak için bir organizasyon düzenleyebilirsin. Akşamüzeri evin dağınıklığını sorun edeceksin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonuç almak istiyorsan bugün eyleme geçmeniz gerektiğinizi hissedeceksiniz. Uzun zamandır değiştiremediğiniz şeyleri artık değiştirme cesareti içerisindesiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Endişelerinize yenilmeyin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara kendinizi eleştirir yönden değil de olumlu taraflarınıza bakarsanız daha verimli olur. Yeteneklerinizi zorlayacağınız bir gün de olabilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle aşk hayatında imkansızı istiyorsunuz. Sevgilinizin, itaatkar ve güçlü, güven verici ve eleştirel, şefkatli ve vahşi olmasını bekliyorsunuz. Geri adım atmanız ve onun bazı kişisel düşüncelerine katılmanız gerekir, aksi takdirde ilişkiniz gerginleşebilir ve ciddi bir darbe alabilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat etmesiyle herkesten ilgi beklersiniz. Diğer yandan yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gündesiniz. Danışmanlık yapmak, analitik fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelir. Parasal konularla ilgili tedbir politikanızı planlamak istersiniz. Kesenin ağzını ne kadar açmanı gerektiğini iyi hesaplayın. Sonra ödeme zamanı zorlanırsınız.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uyku ve sağlık problemleri sizi zorluyor olabilir. Aşk hayatınızda işler ya çok yolunda ya da tam tersi hiç yolunda gitmiyor. Bazı Aslan burçları yeniye yelken açarken, bazı Aslan burçları uzun soluklu ilişkilerinde soru işaretleri ile dolular. Kendinize zaman ayırmalı, kendi kendinize kalmalı ve iç sesinizi dinleyecek zamanı kendinize ayırmalısınız.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün zihninin  sana neler söylediğine dikkat etmelisin.  Zira duygularını eyleme dökmek için istekli olabilir ve sonradan toparlaması güç durumlar oluşturabilirsin.  Ani gelişebilecek bir konuda neyin adil olup olmadığını tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olmalısın.

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>