Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Hayallerine karşı bonkör ol. Var olan durumlarla, gerçeklik anlayışın pek uyuşamayabilir fakat hemen kaygılanma. Kanatlı ayakkabılarını giy ve stratosfere doğru yol al. Sınırları zorla. Büyümen ve gelişmen için gerekli olan tek yol varlığının normal modunun ötesine gitmek. Bugün bunu yapmak için uygun bir gün.Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tuhaf bir biçimde dengesini sağlayabildiğiniz üç haftalık bir sürecin sonuna geldiniz. Pek çok kez, kendinizden ödün vermeden toplumda bi yer edinebilmenin ve kültürel yaşamın bir parçası olmanın zorluklarından dem vurdunuz. Başarılı oldunuz mu? Şimdi, atlattığınız bu dönemi enine boyuna tartma vakti. Aynada kendinize bakın ve dürüst bir yargıda bulunun.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başak burcundaki Ay, saat 07:27-16:29 aralığında boşlukta kalıyor. Gün içerisinde kredi kartı ödemelerinizde, atm işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Saat 16:29 olduğunda ise Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Sizler için sosyal, enerjik bir zaman dilimi başlıyor. Yakınlarınızla beraber planlar yapabilirsiniz. Kültürel etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak ilginizi çekebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Güne biraz halsiz ve isteksiz başlayacaksın. Fakat sevdiklerinle bir arada olmak kendini iyi hissettirecek. Bazı sorunları kafanda fazlasıyla büyüttüğünü fark ederek soluğu sırdaşının yanında alabilirsin. Sevdiğin kişinin soğuk tavrını kendine yorabilirsin. Vereceğin tepkilere göre karşılık alacağın bir gün. Çok eski bir tanıdığınla ilgili haber alabilirsin. Diğer yandan bugün eski ilişkinle yaşayacağın karşılaşma aklında yeniden barışma fikirlerini oluşturabilir. Baba ailesinde gündeme gelecek miras konularındaki haksızlıklar, büyük bir hak mücadelesine girmene neden olacak. Gün içinde uzun telefon görüşmeleri seni bekliyor.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların bazı konularda üstünüze geldiğini veya onların hayatınıza müdahale ettiğini düşünebilirsiniz. Onların ne istediğine kulak asmak yerine kendi bildikleriniz doğrultusunda ilerlemeniz daha doğru olacaktır.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal işlere, harcamalara daha duyarlı yaklaşmanız gerekebilir. Bir yandan da yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızı geri planda bırakarakmeselelerine yönelmeyi tercih edeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi daha ciddi ve işe adapte hissedebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz ya da sevgilinizle bugün bir konuda tartışabilirsiniz. Bu konu değişiklikler üzerine olabilir. Takımyıldızı, baltayı gömmek için uygundur. O yüzden tartışmayı çok uzatmayın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak, kardeşler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir ahenk yaratacak. Küskünlükler, anlaşmazlıklar ortadan kalkar. Adil olmak önem kazanır. Tüm bu sürece liderlik yapıp kendinizi mutlu hissedersiniz. İletişimin ön planda olacağı bir gündesiniz. Fakat aile içindeki diyaloglarda gerginlik yaşayabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde duygusal kaoslar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri yıkmak istiyor, bitirmek istiyorsanız harika, tamamen kurtulabilirsiniz. Ancak eğer amacınız bu değilse, uzlaşmak istiyorsanız çok yanlış bir yoldasınız. Hem sinirlerinize hem de kendi kendinize köpürttüğünüz duygularınıza dikkat etmelisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; gün içindeki maddi sıkışıklıklar keyfini kaçırabilir ve bu yüzden bütçeleme yapmak isteyebilirsin. Kendi derdine düşmen, büyüklerine karşı olan sorumluluklarını aksatmana yol açabilir. Motivasyonunun kimi zaman düşük seyredebileceği bir gündesin. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir ve sevdiklerinle program yapabilirsin.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>