Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duyguların açılıyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Fırtına bugün ne kadar kontrolden çıkıyor gibi gözükse de üstesinden gelebileceksiniz. Gerçekçi yapınıza güvenin. Detayları ele almak ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde planlamak için zaman ayırmanızın bir nedeni var. Bugün, özellikle sevgi, güzellik ve derin duygular konusunda bu dikkatli yapılmış eylemlerin meyvelerini alacağınız günlerden biri.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Tuhaf bir biçimde dengesini sağlayabildiğiniz üç haftalık bir sürecin sonuna geldiniz. Pek çok kez, kendinizden ödün vermeden toplumda bi yer edinebilmenin ve kültürel yaşamın bir parçası olmanın zorluklarından dem vurdunuz. Başarılı oldunuz mu? Şimdi, atlattığınız bu dönemi enine boyuna tartma vakti. Aynada kendinize bakın ve dürüst bir yargıda bulunun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve para konularında hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, imkanlarınızı, kaynaklarınızı değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Başta ailevi konularda olmak üzere hareketli bir gün sizi bekliyor.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah Ay'ın Uranüs ile yaptığı açıyla kazancınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Beklediğinizden daha fazla prim veya gelir elde ettiğinizi görebilirsiniz. Akşam olduğunda Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık sizleri duygusal olarak aşağı çekebilir. Hayallerinizle gerçeklerin farklı olduğuna inanarak enerjinizi düşürmeyin. Bu ay sizin döneminiz unutmayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların açılıyor!Artık hayatın konusunda daha ciddi düşünmen gerektiğini biliyorsun. Ne rehavet ne de tembellik istemiyorsun. Gündelik işlerine sarılman daha önemli olacak. Çevrende yanlış gelişen olaylar canını sıkılmasına neden olabilir. Gün içerisinde manevi değeri yüksek olan bir eşyanı kaybedebilir, tüm gününü aramakla geçirebilirsin. Kalbi boş olan bir Aslan burcuysan, hiç aklında olmayan biri duygularını açabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, eşinle daha toparlayıcı konuşmalar yapabilirsin. Psikolojik sorunlar yaşayan yakınına karşı duyarlı bir yaklaşım sergilemen, aranızdaki iletişimin daha kolay olmasını sağlayabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze gelen fırsatları değerlendirip önemli finansal kazanımlar elde edebilirsiniz. Ancak gelecek kaygısıyla yanlış adımlar atmamaya gayret etmelisiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde duygusal konular ön planda olabilir. İlişkinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları karşınızdakine benimsetmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda uyum içinde olmak sizin için daha iyi olabilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Beslenmenize ve bedeninize dikkat edin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair karar alırken dikkatli olmanızda fayda var. Mevcut durum zorlayıcı görünürse görünsün, bitmek zorunda olduğunu hep hatırlayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının ruh halini olumlu yönden etkilemek için duyarlı davranıyorsunuz. Siz rahatlama ya da meditasyon yoluyla fikir ve farkındalık kazanacaksınız.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda herhangi birinin ayağına basmaktan kaçının. Liderlik etmek istiyorsanız, çözüm önermeyin, sessiz ve sabırlı olun. Sadece dikkatle dinleyip gözlemleyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler bıçak sırtında ilerler. Aniden ilişki kopmaları yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle gittiğiniz bir seyahatten sakın ayrılık kararıyla dönmeyin. Acele işe şeytan karışır. Konuları derin zihin süzgecinizden geçirmelisiniz. Son kararı daha sonra vermek en doğrusu olacaktır. Sınırları aşmak, özgürlük elde etmek, uzaklara gitmek isteği bugün benliğinizi sarabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim konusunda çok başarılısınız. Özellikle medya, habercilik gibi işlerle uğraşan Aslan burçları güzel dönemlerden geçiyorlar. Maddi anlamda çok şanslısınız. Ancak ilişkileriniz ve romantik hayatınızhayatınızı ve dolaylı olarak kazançlarınızı negatif etkiliyor olabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; kapasitenin farkına varmalı ve maddi kaynaklarını artırmak için olanaklarını gözden geçirmelisin. Daha önce yapmış olduğun hataları yapmamak için akılcı bir yol izlemen ve yanılgılarının farkına varman yerinde olacaktır. Ekonomik hamlelerini iyi belirlemeli, sorunluluklarını aksatmadan yeni bir kazanç zinciri oluşturmaya çalışmalısın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 51" R
Ay
Terazi
25° 58' 07" R
Merkür
Koç
16° 11' 20"
Venüs
Koç
22° 23' 24"
Mars
Balık
24° 19' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 12"
Satürn
Balık
15° 56' 04"
Uranüs
Boğa
21° 57' 09"
Neptün
Balık
28° 41' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 33"
Lilith
Başak
22° 33' 46"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>