Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusallığın ağır basıyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Aile ve ebeveynlikle ilgili sorunlar aklınızı karıştırıyor olabilir. Son zamanlarda kendi ebeveynlerinizle vakit geçirmiyorsanız, onları ziyaret etmek size iyi gelebilir. Bir süredir görmediğiniz bir yeğeniniz varsa, ona zaman ayırmanın tam zamanı. Sevdiklerinizle iletişim kurarak ve enerjinizi onlarla paylaşarak güzel vakit geçireceksiniz. Hayatınızda olup bitenleri birbirinize anlatmanız ve birbirinize duygusal anlamda destek vermeniz gerekebilir.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Bugün gerçeklik algınıza biraz hayalgücü çeşnisi katın. Bir adım geri çekilip biraz dinlenin. Meditasyon yapmaya ve zihninizi günlük endişelerden arındırmaya biraz zaman ayırın. Sakinleştirici ve rahatlatıcı şeyler yapmak bugünü değerlendirmenin en doğru yolu olacaktır. Arkadaşlarınızla uzun yürüyüşlere çıkın ve en alışılmadık konularda derin sohbetler edin. Kendinize hayal kurmak için zaman ve alan tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mahallenizdeki bazı beklenmedik ve biraz rahatsız edici olaylar, neler olabileceğine ışık tutabilecek durumda olan insanlarla telefonda konuşarak çok fazla vakit harcamanıza neden olabilir. Aynı amaç için arabanızda da biraz fazla zaman geçirebilirsiniz. Her ne oluyorsa olsun, bunlar biraz kafa karıştırıcı olsa da, uzun vadede olacak olan değişikliklerin sonucu olumlu olacaktır. Gün doğmadan neler doğar.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay ve Mars zorlu açısının aktif olduğu sabah saatlerinde aile içinde sert sözler sarf edilebilir. Evinizde gerekmedikçe riskli hareketler yapmayın. Küçük kazalar yaşanabilir. Haftanın ikinci olumlu günlerinden biri olan bugün Venüs ve Jüpiter pozitif kontağı yaşanıyor. Bugün aşk hayatınızda mucizeler yaşayabilirsiniz. Aşkınızın katlanarak büyüdüğü bir günde olacaksınız. Üstünüzdeki şanssızlık artık sona eriyor. Mutlu günler önünüzde olacak. Gün içinde Ay, 17:57-23:34 arası boşlukta ilerledikten sonra 23:34'te Yay burcuna geçiş yapıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın ağır basıyor!Duygusallığının bugün her zamankinden daha da ağır basabilir. Geçmişte yaşadığın sıkıntıları tekrar tekrar düşünerek kendine eziyet ediyorsun. Değiştiremeyeceğin şeyler için bu kadar zaman harcamak ve ruh halinin bozulması sana hiç iyi gelmiyor. Bunu sen de biliyorsun. İzleyeceğin bir film ya da duyacağın bir hikâye ile zamanın kıymetini bileceksin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinin ilişkinin geleceğine dair net şeyler söylememesi canını sıkabilir. Bir araya geleceğin kişilerin aşırı neşeli tavırlarına karşılıksız kalmayacaksın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde ihtiyacınız olan tek şeyin kaybettiğiniz güven duygusunu yeniden kazanmak olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugün bu duyguyu kazanmak sizin elinizde olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Aile geçmişinizle ilgili olaylar duygusal yoğunluk yaratabilir. Konuşmalar mücadele duygusunu ön plana çıkarabilir. İletişim kurmakta zorlandığınız zamanlarda sakin kalmakta fayda var. Akşam saatlerinde ihtiyaç duyduğunuz iç sesinize kavuşmuş olacaksınız. Akışta kalmaya özen gösterin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı güveninizin artacağı durumlar söz konusu olabilir. Kusur olarak nitelendirdiğiniz öz eleştiri noktalarınızı düzeltme yönüne gideceksiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecanlı ve enerjiksiniz. Enerjinizi atmak için egzersiz yapabilirsiniz, açık havada egzersiz yapmak özellikle iyi gelecek. Yazın sunduklarını kaçırmayın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın sorunları yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat, onlara gereken ilgiyi göstereceksiniz. Zihinsel açıdan biraz dağınık ve dikkatsiz olmanız mümkün. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken daha tedbirli davranın. Önemli ayrıntıları gözden kaçırabilir ve bu yüzden sıkılabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde, evliliklerde bazı yanlış anlaşılmalar, beklentilere cevap bulamamalar söz konusu olacaktır. Kendinizi bir beklenti içine sokmayın veya sizden ısrarla beklenenlere cevap verme zorunluluğunda hissetmeyin. Baskılar ve kısıtlamalar yaratıcılığınızı söndürüyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; fikirlerini, duygu ve düşüncelerini kendine saklama zamanı değil, hayat dinamiklerinde cesur ve atak girişimler ve teklifler için elini çabuk tutmaya bakmalısın. Olmuş olan bir takım olayları geride bırakarak, burcundaki gezegen işbirliklerinin sana yol göstermesine izin vermeli, şartların iyileşmesini evinde beklememelisin.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 40" R
Ay
Başak
22° 08' 23"
Merkür
Koç
17° 02' 48"
Venüs
Koç
18° 53' 16"
Mars
Balık
22° 07' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 03"
Satürn
Balık
15° 39' 36"
Uranüs
Boğa
21° 47' 43"
Neptün
Balık
28° 35' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 40"
Lilith
Başak
22° 14' 52"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>