Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konuşmaların dikkat çekiyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Biriyle dürüst bir görüşme yapmak istiyorsanız bugün tam zamanı. Belki de sevgilinizle geleceğiniz hakkında konuşmanız gerekebilir. İlişkiniz bir sonraki evreye taşıma isteiğinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Sevgiliniz diyaloğa açık olacak. Birlikte nereye doğru yol alacağınız konusunda daha net bir fikir edinirseniz, kendinizi harika hissedeceksiniz.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Fazlaca gösterişlisin ve bazen kendini başkalarıyla çok fazla kıyasladığın oluyor. İnsanların başardığı şeyleri sen de başarmak zorunda değilsin. Bugün kendine yükleneceğin bir gün olabilir, hayatın seni doğru yola götürmediğine inanabilirsin. Bu enerjiyi, yapmak istediklerine ulaşmak için bir plan hazırlayarak olumlu bir hale getir. Güç senin ellerinde.Mahallenizdeki bazı beklenmedik ve biraz rahatsız edici olaylar, neler olabileceğine ışık tutabilecek durumda olan insanlarla telefonda konuşarak çok fazla vakit harcamanıza neden olabilir. Aynı amaç için arabanızda da biraz fazla zaman geçirebilirsiniz. Her ne oluyorsa olsun, bunlar biraz kafa karıştırıcı olsa da, uzun vadede olacak olan değişikliklerin sonucu olumlu olacaktır. Gün doğmadan neler doğar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Duygusal olarak kenetleneceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Bugün haftanın ilk güzel etkisini yaşıyor olacağız. Güneş'in Jüpiter ile yaptığı olumlu kontak sayesinde bugün sizler için çok şanslı bir gün olacaktır. Aşk hayatınız, çocuğunuz ile ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. Bugünle beraber yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlayacaktır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaların dikkat çekiyor!Bugün planladığın işlerde terslikler yaşaman canını sıkabilir ancak tüm iyimserliğin de üzerinde. İş yerinde senin dışında gelişen bir olaya dâhil edilmek istenebilirsin. Aslan burcu olarak güçlü konulara nasıl göğüs gereceğini biliyorsun. Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanmak isteyebilirsin. Sosyal olarak daha yapıcı ve etkinsin. Tutumun ve zekân bugün çok işine yarıyor. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortak arkadaşlarınızla buluşma organize edebilirsiniz. Sosyal ortamında konuşmaların ile dikkat çekiyorsun ancak bugün dilin biraz sivri olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz için sağlam bir temel hazırlayabilirsiniz. Güvenlik duygunuzu geliştirin. Organize olun ve yaşamanızda bir istikrar yaratın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yanlış anlaşılmalardan doğan bazı gerilimler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Ticari konularla ilgili yapacağınız yazışmalara özen göstermelisiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları akışına bırakmaya ve gücünüze güvenmeye ihtiyacınız var. Duygusal meselelerde duyacaklarınıza hazır olmadığınız sürece bazı konuları açmayın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tümilişkilerini ince eleyip sik dokumak gerekir. Şimdi kolayca kafanız karışa bilir. İnsanlar sizin eksikliğinizi kullanarak sizden yararlana bilir. Dürüst olun.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel ilişkiler her zaman plana göre yürümez. Çalkantılı durumlar, tekrar tekrar büyür ve tüm enerjinizi gerektirir. Küçük argümanlar ve çatışmalar olabilir gibi görünüyor.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile burcunuzdaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim hayatınıza olumlu anlamda farklı değerler katıyor. Zihniniz derin konulara ilgi duyup zengin bir enerji yakalayabilir. Aşk hayatınız renkleniyor. İlişkilerde dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ayrıca sevip sevildiğinizi paylaşmak için kalbinizi sonuna kadar güzel enerjilere açmanızı tavsiye ederiz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli ve uzun süreli ilişkileri olan Aslan burçlarının gün içinde kalplerinin kırılması, hayal kırıklıklarına uğramaları söz konusu olabilir. Çok fazla beklentinin üzüntü getirdiğini biliyorsunuz. Bazı konularda soru işaretlerinizi bir sonuca çevirme zamanınız geldi. Ya olduğu gibi kabul etmeli ya da bir aksiyon almalısınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün ailevi meselelerin ön planda olurken; bazı işlerini bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsin. Ev hayatında değişiklikler meydana gelebilir, üzerinde baskı oluşturan işlerin üstesinden gelmek için destek alabilirsin. Planlarındaki değişiklikler uzun vadede iyi sonuçlar getirebilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>