Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk kapını çalıyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün eğer grup içerisinde vakit geçiriyorsanız sabırlı olmalısınız. Ailenizle akşam yemeği yiyebilirsiniz ve etrafta çok fazla yoğun enerji olabilir. Ne kadar sıkılırsanız ya da rahatsız olursanız olun, bunun aileniz olduğunu unutmayın! Hayatınızda, gerçekten sizi seven ve sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlara sahip olduğunuz için şükredin.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Sana her şey olduğundan daha zor gelecek. Kozmik enerji ile, odağını kaybetmemek ve dağılmamak zorlu olacak. Bir yapılacaklar listesi hazırlayıp bunu göz önünde bir yere koyarsan yapman gereken işe daha kolay konsantre olursun. Bu zorlayıcı ve mücadele gerektiren gün içerisinde, usanmış hissetmemek için elinden geleni yap. Yavaş ve sakin olmak bugünün şartı.Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, sabah saatlerinde Plüton ve Merkür ile zorlu açılar kuracağından eğitim hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz iyi olacaktır. Sonrasında Ay, saat 10:35-18:31 arası boşluğa giriyor. 18:31 olduğunda Ay, Akrep burcuna ilerliyor. Daha huzurlu ve sakin olacağınız bir akşamda olacaksınız. Ailenize vakit ayırabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk kapını çalıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Geçmişte, yaşadığın zorluklara karşı verdiğin mücadeleyi düşündükçe pes etmemen gerektiğini daha iyi anlayacaksın. Yapacağın çalışmayla, kariyerinde kendini bir kez daha ispatlayacaksın. Pratikliğin ile işleri çarçabuk halledeceksin. Uzun süredirarayışında olan bir Aslan burcuysan, gideceğin görüşmede göstereceğin kararlılık lehine olacak. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, beklemediğin bir aşk kapını çalabilir. Bilgisayar üzerinden halletmen gereken ekstra işler geç uyumana neden olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizden gelen yenisorumlulukları sizleri şaşırtabilir. Kendi dışınızda gelişen olayları kontrol altına alma fikrinden vazgeçmelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmalar ve yazışmalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Bu kadar hareketli bir günde yanlış anlaşılmalar fazla olabilir. Yaşanabilecek huzursuzluklara karşı tepkinizi gereğinden fazla göstermemeye dikkat edin. Duygusal olarak mücadele ettiğiniz konular, kafanızı fazlaca karıştırabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalısınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazlaca güçlü, kendinizi belli etmeyen tavırda davranmanın fiziksel hasarlarını görebileceğiniz bir gün. Sizi üzenler ile konuşun, içinizi dökün.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yorgun hissettiğinizi fark ederseniz, vücudunuzdan daha fazlasını beklemek en iyi yaklaşım değildir. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Bunun yerine sadece sağlıklı yiyecekler yemeye daha fazla dikkat edin, bol uyumaya çalışın.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken, kardeş, yakın akraba veya komşularla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme için size yakın çevreniz çok yardım eder. Arabanızı değiştirmek veya bakıma vermek için de harika bir zaman. Kurs ve eğitimlere başlamak da uygun olacaktır. Yeni tanıştığınız kişilerle uyumlu arkadaşlık kurabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarını mutlu etmek konusunda oldukça başarılı, sıra kendinize gelince oldukça başarısızsınız. Doğanıza aykırı olarak son zamanlarda oldukça melankoliksiniz ve hayatın tadını çıkartmakta oldukça zorlanıyorsunuz. Size yeni bir kan, enerji gerekiyor. Hiçbir şey yapamazsanız yeni bir eğitime veya kursa katılmayı deneyebilirsiniz. Tabi ki; tatil çok daha iyi olacaktır.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün yakınlarınla fikir birliği içinde olabilir, duygu ve mantığınla beraber hareket edebilir, disiplinli olmanın getirilerinden faydalanabilirsin. Ortak kazanımlarla ilgili girişimde bulunmadan önce maddi girişimlerinde belli bir strateji oluşturmalısın. Merak ettiğin ve gizli kalmış olayları çözüme kavuşturmak isteyebilirsin.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 44" R
Ay
Akrep
27° 19' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 54"
Mars
Balık
26° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 10' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 22"
Lilith
Başak
22° 50' 44"
True Node
Koç
15° 34' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>