Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani gelişmeler sevindirecek! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Siz gerçek bir hayalperestsiniz ve hayattaki maddi şeyler hakkında pek düşünmemeyi tercih ediyorsunuz. Bu da zaten neden market alışverişi yapmayı veya kıyafetlerinizi yıkamayı unuttuğunuzu açıklıyor. Bu işleri biri sizin için yapsa, dünyanın en mutlu insanı olursunuz. Ancak bugün, koşullar sizi günlük hayatın sıradan işleriyle başa çıkmaya zorlayacak. Sizi bu gerçeklikle yüzleştirmek istemezdik ama yapılması gereken işler var. Günün sonunda, istemeseniz de kendi kendinize yetebileceğinizi bilerek daha iyi hissedeceksiniz!

Bugün diğerleriyle oldukça iyi çalışabileceğinizi ve birbirinizin ateşini harmanlayabileceğinizi göreceksiniz. Yaptığınız her küçük katkı ile, üssel bir şekilde ortak bir hedefe doğru ilerlediğinizi göreceksiniz. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar. Herhangi bir proje için iradenizin gücünü küçümsemeyin. Yaptığınız şey önemsiz görünebilir, ama aslında çok sayıda insan için çok önemlidir.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklik algınıza biraz hayalgücü çeşnisi katın. Bir adım geri çekilip biraz dinlenin. Meditasyon yapmaya ve zihninizi günlük endişelerden arındırmaya biraz zaman ayırın. Sakinleştirici ve rahatlatıcı şeyler yapmak bugünü değerlendirmenin en doğru yolu olacaktır. Arkadaşlarınızla uzun yürüyüşlere çıkın ve en alışılmadık konularda derin sohbetler edin. Kendinize hayal kurmak için zaman ve alan tanıyın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yay burcundaki seyrine devam ediyor. Haftanın en şanslı burçlarından olduğunuz bugünlerde yine aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter'inde yakında retroyu bırakmasıyla şansınızın ne kadar açılacağını bugünden hissedeceksiniz. Hayatınızda yenilikler yapmaya bir hobiye adım atarak da başlayabilirsiniz. Çocuğunuzla aranızdaki buzları eritebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani gelişmeler sevindirecek!Verdiğin sözleri tutarak, etrafındaki insanların takdirini topluyorsun. Fakat bugünlerde önceliğin kendine verdiğin sözleri yerine getirmek. Gökyüzü bugünlerde Mart-Nisan aylarında başlayıp da bir sonuç elde edemediğin sorumluluk ve planların konusunda sana destek veriyor. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin işleriyle ilgili gelişmeler, hepinizi sevindirecek. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin ani çıkışları seni kaygılandırabilir. Gün içerisinde, uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla iletişime geçebilirsin. Eski dostlarının yeniden bir araya geleceği büyük bir organizasyon düzenlemeye karar verebilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerde beklediğiniz takdiri ve övgüyü alabilirsiniz. Varlığınız ve yokluğunuzun net bir şekilde anlaşılacağı alanda başarı elde edeceğiniz bir süreç olacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz işlerde bitişler var. Geleceğinizi düşünmek için zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi şımartabilir, güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Farkına varamadığınız şekilde olaylar gelişebilir ve siz bunların etkisi altında kalabilirsiniz. Olaylara karşı aşırı tepki göstermemekte fayda var.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat esnasında kendinizi keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yazmak, edebiyat, ya da düşünce alanlarındaki yetenekleriniz ortaya çıkabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin hayal kurma yetiniz nadir bir görüntü oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca partnerinizi veya sevgilinizi gerçekçi olmayan bir şekilde de değerlendire bilirsiniz. Günümüzün yaratıcı etkisinin keyfini çıkarın, ama vizyonlarınızı gerçek zemine oturtun.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kazanma fırsatı ya da sizi yatırıma yönlendirebilecek bazı ilginç bilgilerin size akacağı bir gündesiniz. Ancak dikkatli olmazsanız hala bir miktar kayıp riski olduğunu unutmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak. Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu kendinizi ortaya koymaktan, yeni fikirlerinizi paylaşmaktan, tutku ile mücadele etmekten vazgeçmeyin. Özellikle Aslan burçlarının, ısrarlı adımlar ile kendilerini göstermeleri gereken bir zaman dilimi. Duygusal konulardaki, romantik anlamdaki problemleri bir süre kenara koymanız gerekiyor.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; daha önce aşk hayatında ters giden etkiler olmuş olsa da hepsi geride kalacak ve mutlu birlikteliğinle göz dolduracaksın. Sevdiğin insanla daha önceden yapmış olduğun tatil veya seyahat planını yeniden devreye sokabilir ve hazırlıklarını tamamlayabilirsin. Enerjinin tavan yaptığını ve motivasyonunun çok yüksek olduğunu fark edeceksin.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 39' 41" R
Ay
Başak
07° 38' 19"
Merkür
Koç
17° 36' 41"
Venüs
Koç
17° 22' 19"
Mars
Balık
21° 10' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 11"
Satürn
Balık
15° 32' 21"
Uranüs
Boğa
21° 43' 40"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 21"
Lilith
Başak
22° 06' 41"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>