Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine zaman ayırıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizle çok özel bir zaman geçirebilirsiniz. Sizi ziyaret eden veya beraber dışarı çıktığınız bir arkadaşınız olabilir, bol kahkahalı ve yartıcı fikirlerle dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da sevgiliniz size karşı alışılmadık düzeyde bir yakınlık ve ilgi gösterebilir. Olumlu, sevecen enerjiye sahip olacağınız ve bu hissi sizin için önemli olan diğer insanlarla paylaşacağınız harika bir gün.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Bugün hislerine hayat vermen için seni güdüleyecek derecede bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Her zaman gerçek hislerini yansıtacak şekilde hareket et ve dikkate alınması gereken biri olduğunu göster. Tehditkar veya saldırgan olmanın bir anlamı yok elbette, ama eğer birisi sana sataşmaya kalkarsa, o kişiye gerekli cevabı verebilecek bir güce sahip olduğunu bil.Genellikle kafanız karıştığında ve bir şeyleri açıklığa kavuşturmanız gerektiğinde doğrudan kütüphaneye veya internete yönelirsiniz. Son zamanlarda hayatınızda bir şeyler olmuş olabilir bu da sizi uzun süreli inançlarınızı yeniden düşünmeye yönlendiriyor. Hayatınızın temel değerlerinin kusurlu olabileceğine inanmak zor. Şu an panik yapma değil düşünme zamanı. Aradığınız cevaplar herhangi bir kitapta yok bu yüzden ruhani yönleri kuvvetli birine danışmak sizin için faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugüne başladığınızda Oğlak burcunda ilerliyor. Günün büyük kısmında 01:11-18:35 arası boşlukta olan Ay nedeniyle ofis yaşamınızda işlerinizi sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Kararsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. 18:35 olduğunda Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Akşam saatlerinde ilişki hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gururu bırakıp anı yaşamalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Özgürlük duygusunu daha fazla hissettiğin bu havada, uzun süredir gitmek istediğin bir mekânda, arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Detaycı yapın, gözlem gücüne de yansıyor. Birçok kişinin fark edemediği şeyleri fark etmen, arkadaşlarınca eğlence konusu olabilir. Aile konularına da oldukça yakınsın. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, İhtiyaçlarını karşılamak, rutin düzenlerine güzel bir hava katmak için bazı planların olabilir. Kendine zaman ayırmak için de ideal bir gün.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi gerçekten ait olmadığınız bir yere takılı kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Akılcı ve alçakgönüllü yönünüzü kullanarak her sorunu aşabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Finansal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda anlaşma problemi çekebilir hatta ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Kararın egonuzdan mı yoksa kalbinizden mi geldiğine emin olun...

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşantınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, detaylar, küçük işler üretken ve çalışkan olabilecek bir gündeme işaret ediyor. Gereksiz evhamlardan uzak durduğunuza emin olmalı, elinizdeki işlere odaklanmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren çok daha keyifli olabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi spot ışığında bulabilir ve hatta sahnede olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ancak, halkın gözünde iseniz, elinizden gelenin en iyisini yapmak ve yanlış nedenlerle kendinize dikkat çekmek istemeyeceksiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın 3. gününü rutin hayatınızı organize ederek geçirin. Gereksiz sorumluluklardan kurtulmak için harika çözümler üretebilirsiniz. Yaşlıların sağlık konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde kırıcı sözler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Sonra da küslüklerle uğraşmak keyfinizi kaçırır.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi ihtiyaçlarınız ve yaptığınız işin genel ihtiyaçları arasında kalabilirsiniz. Bir şekilde kendinizi göstermek ve artık değerinizin bilinmesini istiyorsunuz. Fakat işler bir türlü sizin istediğiniz boyuta gelemiyor olabilir. Maddi anlamda biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Lütfen artık genel sabitlerinizin biraz dışına çıkın ve lütfen tatil yapın.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; Güneş ve Venüs'ün burcundaki birleşimi hem ilişkilerden hem de yaşamsal konulardan yeni fırsatlar çıkmasını sağlayabilir. Gerçi sabah saatlerinde hâlâ ilgini çekmeyen konularla uğraşman gerekse bile akşama doğru hayatına daha fazla odaklanabilirsin. Yalnız karşındakileri kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirmeye çalışmamalısın.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>