Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözlemci tarafın avantaj sağlıyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Şu anda zaman baskısı altında olabilirsiniz. Hayatınızın bu noktasında, bu dünyada kalan sınırlı zamanınız üzerine daha önce hiç olmadığı kadar düşünüyor olabilirsiniz. Şu sıralar, aşk ve romantizm hakkında daha çok şey düşünüyor olabilirsiniz. Bunların limitlerini düşünün fakat kendinizi çok kaybetmeyin. Önemli olan anı yaşamak ve şu anda sahip olduğunuz zaman ile sevginin tadını çıkarmak.

Birarkadaşınızın karamsarlığı kafanızı karıştırabilir ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak hangi biçimde bulabileceğinizi tayin edemeyebilirsiniz. Durumu haddinden fazla analiz etmeyin. En iyi yöntem, kibar bir şekilde aklınızda ne varsa anlatmak olabilir. Muhtemelen, bu kişinin tek başına halletmesi gereken ufak sorunları olduğunu göreceksiniz. Endişelenecek ciddi bir şey yok.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Biraz melankolik ve huysuz hissediyor olduğun için insanlardan uzaklaşıp bireysel aktivitelere yönelmek isteyebilirsin. Konsantrasyonun pek iyi olmayabilir tabii ki. Dışarı çık ve yürüyüş yap, kendine sevdiğin bir restoranda yemek ısmarla. Bu negatif modunda yarın geçecektir; bugünü atlat yeter!Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

16 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 04:01-06:49 aralığında boşlukta ilerliyor. Saat 06:49 olduğunda da Balık burcuna giriş yapıyor. Ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Miras konunuz gündeme gelebilir. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı sert kontak nedeniyle bugün gereğinden fazla tepkili olabilirsiniz. Bir anda sarf ettiğiniz kelimeler gerek iş, gerek sosyal çevrenizde eleştireler almanıza neden olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlemci tarafın avantaj sağlıyor!Güne biraz melankolik başlasan da aile içerisindeki neşeli havadan sen de etkileneceksin. Gözlemci kaldığında olayları daha da netliğe kavuşturacağın bir gündesin. İşyerindeki kaotik durumdan etkilenmemek için uzak kalmak senin için doğru bir tercih olacak. Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirecek. Özellikle gün içerisinde yakın arkadaşınla ilgili alacağın haberle tüm planlarını değiştirebilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Aslan burcuysan, eski günlerinize dönmenin yollarını arayabilirsin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili önemli konular açığa çıkabilir. Sevgide önemli farkındalıklar zamanı içindesiniz. Sevdiğinizi dile getirmekten korkmayın.

16 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bırakmanız gerekenler bugünlerde tekrar meydana gelebilir. Karar alırken iyi düşünüp pişman olmamaya dikkat edin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın sonu, yeni bir birliktelikle ilgili buzu kırmak için mükemmel olabilir. Yine de bu kişinin oldukça yoğun olduğunu hissedebilirsiniz. Her şeyde olumsuz bir neden aramayın.

16 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır beklediğiniz alkışı bugünden itibaren almaya hazırlanın. Merkür bugün değişimlerin temsilcisi Uranüs ile zorlu bir etkileşim içinde. Aşkın keyfini macera ruhuyla birleştirip doludizgin yaşayın. Sevdiğinizle birlikte spor etkinliklerine katılabilir ya da eğlence hayatında hızlı bir dalış yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu maddi anlamdaki şansınızı denemek için şans oyunları oynayabilirsiniz. Evdeki problemlerinizin kendinizi ortaya koyuş şeklinize yansımasına izin vermemelisiniz. İnsanların çok fazla radarında olduğunuz bu dönemde, evde olan evde kalmalı.

16 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; maddi konularda ve duygusal paylaşımlarda seni özverili davranmaya iten durumlar olabilir. Alacağın risklerin derecesini iyi belirlemeli; kontrollü olmayı ihmal etmemelisin. Senin istek ve beğenilerin içinde bulunduğun sosyal ortamda kabul görmeyebilir, özgüvenin çatışma yaratabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 08' 20" R
Ay
Akrep
14° 52' 28" R
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
24° 17' 57"
Mars
Balık
25° 31' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 39"
Satürn
Balık
16° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 02' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 55"
Lilith
Başak
22° 44' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>