Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavsiyeleri dinliyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgilinizle yeni bir projede çalışabilirsiniz. Belki ikiniz de evinizi daha iyi bir düzene koymak istiyorsunuzdur. Yeni bir kitaplık ve dosya kitaplığı satın alabilirsiniz. Ya da bodrumunuzu temizleyebilirsiniz. Evinizin her yerini düzenli hale getirmek isteyeceksiniz. Sevgilinizin kırlentler ve çiçeklerle renk katma konusunda bazı dekorasyon fikirleri olabilir. İkiniz de sonuçlardan memnun kalacaksınız.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Lider rolünü üstleneceğin bir gün. Çocuklarının spor grubuna koçluk yapabilirsin ya da bir grup projesiyle ilgilenebilirsin. Dikkatini çekmeye değecek bir neden olacak. Bunu haftada bir iki kez yapmaya karar verebilirsin. Grup liderliği konusunda güçlüsün. Hatta yardım toplama gibi toplumsal projelere bile girişebilirsin.Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu sert kontakla öğlen saatlerinde harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinizi gelecekte maddi olarak sıkmanız gerekebilir. Ay-Neptün kavuşumu, hayata olumsuz yönden bakmayı bırakacağınız güzellikleri karşınıza getirerek, yüzünüzü bir anda güldürecektir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavsiyeleri dinliyorsun!Ne kadar heyecan verici olsa da garantici yanın, kendini dizginlemeni sağlayacak. Kararsız biri değilsin ama seçim yaparken kendin için en doğru olanı seçmeye çalışıyorsun. Bugünlerde de kendinle ilgili geliştirmek istediğin alanlarda, hangi tarafa daha çok eğilmen gerektiğine karar veremiyor olabilirsin. O halde bugün bir araya geldiğin insanların bu anlamda mutlaka fikirlerini al. Tavsiyeleri kulak arkası etme… İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin kıskançlık krizi tutabilir. Artık yeter diyecek noktaya gelebilirsin. Akşam saatlerinde yalnız kalmayı, kendine odaklanmayı tercih edeceksin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün varolan finansal bir problemi çözümleme yoluna gidebilirsiniz ama bazı noktalarda sizleri yanılgılara sürükleyecek oluşumlar olabilme ihtimalini de gözden kaçırmayın.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemleri olan Aslan'lar düzelme ile beraber neşelerini de geri kazanabilirler. Kendinize olan ilginizin artacağı bir gün. İş stresine karşı önleminizi alın.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir gün geçirebilir, derinlik gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. Araştırmacı, sorgulayıcı ve meraklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Tarihsel konular, kitaplar tam da bugüne uygun olabilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız, eşiniz, sevgiliniz günün odak noktası. Sevgilinizle, ilişkinizi resmileştirmek, bir sonraki adımı atmak, geleceğiniz için önemli bir karar vermek üzeresiniz. Bugün hayalci ve romantik bir havanız var.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para kayıplarına dikkat! İnsanlar önceden verdikleri sözü tutmak istemeyebilirler. Kandırılmaya açık bir gündesiniz. Elden para almaktan kaçının, banka üstünden işlem yapın. Açık hesaplarda karışıklık çıkabilir. Düşüncelerinizi karşınızdakiler anlamakta zorlanır ya da siz onları bir türlü anlayamazsınız. Ortaklıklara onay vermeden önce iki kez düşünün.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gökyüzü hala sizi işaret ediyor. Hayatınızın bir bölümü çarpıcı şekilde öne çıkmış durumda olmalı. Her ne açıdan olursa olsun, hayatınızda bir temayı gereğinden fazla cümbüşlü bir şekilde yaşıyor ve dikkatleri üzerinize çekiyor olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda daha dikkatli olmalısınız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; finansal konularda bugün dikkati elden bırakmamalısın, aldanmaya ve yanılgılara açıksın. Eşin veya ortağın parasından faydalanmakta zorlanabilir, alacak verecek hesaplarında karmaşa yaşayabilirsin. Keyifler için yapılan harcamalar ekonomik koşullarda belirsizliğe yol açabilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>