Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkat çekiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, eğer aşk istiyorsanız, dışarı çıkıp onu almanız gereken günlerden biri. Zamanınızı evde oturup surat asarak geçirmeyin. Maceracı olun ve ilk adımı atın. Kendinizi monotonluktan çekip çıkarabilen birisiniz, bunu yapın. Bugün aşk hayatınızdaki isteklerinizin arkasında büyük bir tutku yatıyor, bu yüzden Eros'un okunun nereye isabet ettiğine dikkat edin.

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Koç burcunda hareket ediyor. Güne başladığınızda aktifleşen Ay'ın Jüpiter ile pozitif açısı sayesinde aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Harekete geçmek istiyorsanız sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. Çünkü öğleden sonra Ay-Plüton sert açısı aktifleşiyor. Gergin olacağınız zamanlarda olabilirsiniz. Özelliklehayatında öfkenize hakim olmalısınız. Altınızda çalışanlara otoriter davranmaya meyilli olabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çekiyorsun!Çalışan bir Aslan burcuysan, bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir. Duygularınla mantığın arasında bir denge kuracaksın. Aile şirketinde çalışıyorsan, kişilik çatışmaları ayrışmaları da beraberinde getirebilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, ilişkinle ilgili bir karar vermen gereken bu günlerde neleri göze alabileceğini iyi hesaplamalısın. Gün içerisinde evli bir arkadaşının müjdeli haberini alabilirsin. Felsefi ve mistik konulara olan ilgin, gireceğin ortamlarda daha da dikkat çekici konuşmalar yapmanı sağlayacak.

20 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınızı çizmenizin zamanı geldi. İlişkilerde alacağınız sorumluluklar sizi yormuş olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk ve ilişkilerinizde hareketli bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde ani çıkışlar yapmamanızda fayda var. Gün içinde size zevk veren konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız. Karşınızdaki insanların isteklerine önem vermelisiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz bazı şeylerin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olacağı bir gün. Şifa beklediğiniz bazı konularda şifaya kavuşabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular seyahatleri gündeme getirebilir. Ortamınızdan uzaklaşmak, özgür ve bağımsız davranmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görebilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun bir inceleme altındasınız ve en çok değer verdiğiniz kişilerden alabileceğiniz eleştirilere kötü tepki veriyorsunuz. Duygusal patlamalar daha sonra pişman olduğunuz şeyler söylemenize yol açar.

20 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Jüpiter uyum içinde seyahat ederken, eğlence hayatınız renklenecek.Sosyal ilişkilerinizde aktif bir dönemdesiniz. Yeni grup ve arkadaşlıklara dahil olabilirsiniz. Şans oyunları bu dönemde yüzünüzü güldürür. Çocuğunuzun başarılarıyla gurur duyarsınız. Yeni bir hobiye başlama zamanı.

20 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda düzenlemeniz gereken konular olabilir. İşe yarayan ve yaramayan projeleri birbirinden ayırt etmeli, gelen haberlerden hangilerinin doğru olduğunu, hangilerinin güveniler olduğunu tespit etmelisiniz.  Bolluk ve bereket gezeni Jüpiter günlük rutinler evinizde, size yardım etmek, yeniden dengeleri kurmak, hayatınızı kolaylaştırmak için yanınızda. Sadece sağlık konusunda bazı sıkıntılar söz konusu olabilir.

20 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hayata bakış açının yenilendiği bir dönemdesin. İsteklerinde tutkulu ve ısrarcı olurken cesur hamleler sergileyebilirsin. Yurtdışı, medya ve hukuki konularda yeni girişimlerin olabilir; işbirliklerinin önemini fark edebilirsin. Sosyal medya da ki çıkışların dikkat çekici olabilir.

20 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 05"
Ay
Akrep
26° 21' 20"
Merkür
Koç
26° 31' 14"
Venüs
Balık
21° 48' 09"
Mars
Balık
05° 05' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 41"
Satürn
Balık
13° 19' 10"
Uranüs
Boğa
20° 40' 09"
Neptün
Balık
27° 48' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 10"
Lilith
Başak
19° 48' 51"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>