Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Büyük duygular hissediyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Şu anda, anılar diyarına gidip kendine bir iyilik yapabilirsin. Okul deneyimlerini hatırlayabilir ve özellikle de ilkokulda yaşadıklarını anabilirsin. Aklında yer tutan o unutulmaz olayların hala üstünde etkisi olabilir. Tabi acıklı anılar da zihninde canlanırsa şaşırma. Belki bir öğretmen veya zalim biri olabilir. Şimdi ise yetişkin bir bireysin; suçun sende değil onda olduğunu çok rahat görebilirsin. Unut gitsin.Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Seyahat planlarınız gündemde olabilir. Yurt dışı işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ve Kiron kavuşumu sayesinde sizi üzen, eskiden yaralayan her şeyi hayatınızdan ayıklıyorsunuz. Pozitif bakacağınız bir gündesiniz. Ay ve Merkür olumlu etkisiyle akademik hayatınızda başarı sağlayabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük duygular hissediyorsun!Haftanın başına hızlı bir giriş yapacaksın. Yerinde duramıyor oluşun, aynı anda birden fazla işi halletmeni sağlayacak. Başarılarını anlatmaktan keyif alacaksın. Ancakyerinde çalışma arkadaşlarınla aranda ufak sürtüşmeler yaşanabilir, dikkatli olmanda fayda var. Arkadaş toplantılarına katılmak için çıktığın yolda trafikte sorun yaşayabilir, geç kalabilirsin. Akşam saatlerinde içindeki büyük duygularla, sosyal ortamlara girip gerginliğini üzerinden atacaksın. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte finansal konularda düzenleme yapabilirsin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel başarılarla çevrenizin göz bebeği olacaksınız. Tüm dikkatlerin üzerinizde olduğu bir Gün. Her zamanki fedakâr tavrınızı bugün siz hak ediyorsunuz

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olayları daha iyi okuyabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir etrafınızda olan problemleri göz ardı etmeden dikkatlice çözmeye çabaladığınız için artık kendinizi düzlüğe çıkmış hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular seyahatleri gündeme getirebilir. Ortamınızdan uzaklaşmak, özgür ve bağımsız davranmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görebilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin ve aklınızın size söylediklerinin arasında bir tutarsızlık ve gerginlik var. Sizi çok farklı yönlere çekiyorlar. Bugün ani kararlar vermekten kaçının. Kendinizi melankolik hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayın Koç burcundaki seyahati cazibenizi arttıracaktır. Seyahatler hızlanır, uzaklardan gelen haberler yenilikler taşır. Şartların hızlı değiştiği bir gündesiniz. Seyahat arkadaşlarınıza yenileri eklenecektir. Yolda tanıştığınız yeni kimseler size farklı başlangıçlar yaptırabilir. Uzak ülke yatırımlarınızda hızlı gelişmeler yaşanır. Akademik konular öne çıkar.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dikkat edin; kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Çok iyi giden bir konu bir anda tersine dönebilir. Sorunları, krizleri fırsata dönüştürmeyi başarmanız gerekiyor. Sürpriz her gelişmeye açık olmalı ve gelebilecek fırsatları hızlıca değerlendirmelisiniz. Bir şekilde sizden bahsediliyor.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün zihinsel olarak çok aktif olabilir, görüş ve inançlarını hararetle savunabilirsin. Fakat günlük çalışma düzeninin getirdiği baskı ile ilk etapta planlarını uygulayamayabilirsin. Yine de özgün ve bireysel kararlar alarak düşüncelerin doğrultusunda harekete geçebilecek enerjiye ve cesarete sahipsin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 22"
Ay
Akrep
19° 44' 46"
Merkür
Koç
26° 16' 51"
Venüs
Balık
21° 08' 30"
Mars
Balık
04° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 53"
Satürn
Balık
13° 15' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 39"
Neptün
Balık
27° 47' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 17"
Lilith
Başak
19° 45' 17"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>