Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni umutlar besliyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün romantizm havasında olabilirsiniz. Sevgilinizle özel bir gün geçirmeye, tutkulu bir birliktelik yaşamaya karar verebilirsiniz. Belki telefonları kapatmalı ve "Rahatsız etmeyin" yazısını kapınıza koymalısınız. Hayatınızda bir ruh eşiniz varsa, onunla ilişkinizi kutlayın. İş hayatındaki baskıların veya diğer endişelerin sizi mutlu, samimi anlardan uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Sosyal, dışa dönük ve konuşkan bir ruh halindesin. Kendini, bir yabancıyla sohbet ederken bulabilirsin ve bu kişiyle aslında ortak çok yanın olduğunu fark edebilirsin. İnsanlara kendini açtığında iyi hissediyorsun ve hafif diyaloglardan keyif alıyorsun. Bazı faydalı bilgiler ve fikirler ayağına gelebilir; o halde dikkatini ver!Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 07:06-07:36 arası boşlukta kalıyor. Saat 07:36'da Boğa burcuna giriş yapıyor. Merkür ve Jüpiter arasında oluşan uyumlu açı sayesinde bugün alacağınız haberlerle ayağınız yerden kesilebilir. Aşk hayatınızda duyduğunuz sözler ummadığınız kadar romantik bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Venüs Başak burcuna bugünden itibaren geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni umutlar besliyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, bugün toprak burcuna geçiyor. Güzel havanın tadını çıkarmak isteyeceğin bir gün. Yeni umutlar ve yeni heyecanlar duyacaksın içinde. Bir araya geneleceğin arkadaşlarınla hem çok eğlenecek hem de ortak bazı kararlar alacağınız konuşmaların önünü açacaksın. Özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, çalışma ortamındaki rekabet seni yorabilir. Bu rekabetli ortamdan uzaklaşmak istesen de zorunluluklarını düşüneceksin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin geçmişe yönelik hatalarını telafi etme çabası karşısında rahatlayacaksın. Akşamüzeri tanışacağın insanlarla iletişimine dikkat etmen gerekecek.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizle ön planda olacağınız özel bir gün. Önemli haberler alabilirsiniz. Organizasyonlar ve topluluklarda lider vasfınızla ön planda olabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aşk ve arkadaşlık konularında bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Geçmişinizi silip atma niyeti içerisinde olduğunuz için olumlu sonuçlar alacaksınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ortak,ortağı, belki de açıkça size düşmanlığını ilan etmiş biri, yaptığınız bazı kariyer veyaplanlarınızın yoluna çıkacak. Yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz, kendinize kredi verdiğinizden daha yüksek; bu yüzden endişelenmeyin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar burada seyahat edecek. İlişkileriniz sayesinde para kazanma fırsatı yakalarsınız. Bu süreçte size fayda getirecek insanları adeta bir mıknatıs gibi hayatınıza çekersiniz. Faydalı ve verimli olmaya odaklanmalısınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hak ettiğiniz değeri göremediğinizi düşünebilirsiniz. Bu sebeple kendi dengelerinizi kendiniz kurmak konusunda bazı aksiyonlar alabilirsiniz. Genel anlamda daha sakin ve yumuşaksınız. Aşk hayatınızdaki duraklamalar sizi Lale devrine çevirdi. Biraz farklı bir şeyler yapmanız gerekiyor.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; seninle birlikte çalışan kişilerin desteğiyle projeleri sonuçlandırabilir, geleceğini güvence altına alacak oluşumlara gidebilirsin. Bugün hem kariyerinle hem de sosyal yaşamınla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, hedeflerine cesaret ve sağlam adımlarla ilerleyebilirsin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 43" R
Ay
Yay
03° 21' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 27"
Venüs
Koç
26° 07' 20"
Mars
Balık
26° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 13' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 01"
Lilith
Başak
22° 53' 55"
True Node
Koç
15° 32' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>