Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerini açıkça dile getiriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Şu anda aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşler sizin istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Şu anki ilişkinizde çözülmesi gereken bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ama önce kendi hislerinizzi anlamanız önemli. Bu ilişki hakkında endişeleriniz varsa, bunları ele almanız gerek. Duygularınızı içinize atmayın. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, çözümler bulunabilir.

Etrafınızda çok fazla gürültü ve heyecan olduğu zaman işinize konsantre olmakta büyük zorluk çekiyorsunuz. Bugün işlerinizde verimli olmak için sessizliğe ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir gün! Son birkaç gün oldukça stresli olduğu için bir süredir böyle bir günü bekliyor olabilirsiniz. Bugün en zor problemlerle bile başa çıkabilmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm sakinlik ve sessizlik mevcut!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Siz inanıp onlar için harekete geçmedikçe hayalleriniz gerçekleşmez. Kimse bunu sizin için mümkün kılmayacak. Gardobunuzda saklanan bir iyilik periniz olmadığı sürece olaylara el atmanız gerekiyor. Ama yine de, bir şeyi gerçekleştirmenin farklı yolları olduğunu unutmayın. İlk adım kendinize inanmak ve her şeyin mümkün olduğunu kabul etmektir. Bugün hayal gücünüzü serbest bırakmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfiniz yerinde, espriler yapmaya ve etrafınızdaki insanlarla eğlenmeye hazır haldesiniz. Birdenbire aklınıza paylaşmayı isteyeceğiniz bazı zekice anektotlar ve hikayeler gelebilir. Ya da kendinizi sonunda zekice bir insan toplumu analizine dönüşecek bir fikir paylaşımı yaparken bulabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi açıkça dile getirmek için kendinize zaman tanıyın, zira birlikte olduğunuz insanlar yaratıcı konuşma tarzınızı dinlemekten keyif alacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün İkizler burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Gündüz saatlerinde şansınızın açık olduğu güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs'ün Mars ile Başak burcunda kavuştuğu gün içinde tutkulu aşklara imza atarken sizler ayrıca bu güzel görünümü ekonomik koşullarınızda yaşayabilirsiniz. Savaş verdiğiniz, hakkınız olan tutarlar elinize geçebilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini açıkça dile getiriyorsun!Arkadaşlarınla yapacağın ödev ya da proje konusunda fikir ayrılıkları oluşabilir. Bilgi ağırlıklı konuşmaların, aranılan kişi haline getiriyor. Plansız programsız, akışında yaşamak isteyebilir, bu sayede yeni yerler keşfedebilirsin. İlişkinde güven ve sadakat olmazsa olmazın. Karşındaki insanda aynı hassasiyetleri görmediğinde ilişkinde bir ışık görmüyorsun. Bazen göründüğü gibi olmayabilir. Peşin kararlar vermemeye çalışmalısın. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla birlikte geçirmek seni keyiflendirecek. Düşüncelerini sakınmadan söylemek, açık olmak çevrendekilerin dikkatinden kaçmayacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisinde yeni bir dönemin başlangıcını sağlayan ilk adımları atabilirsiniz. Duygularınızda bazı gitgeller yaşayabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de İkizler'de. Arkadaşlarla bir araya gelmek, gelecek yönünde düşünmek olumlu sonuçlar ve başlangıçlar getirebilir. Daha sosyal olabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz şeylerin gerçekleşiyor olması sizi mutlu edecek ancak sahip olduğunuz şeylere haddinden fazla tutunmamayı öğrenmek de sizin sınavınız olacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve yeteneklerinizi en yüksek düzeyde sergileyerek yapacağınız her türlü görüşme girişimde başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerinizde olumlu etkileşime açık, toplum içinde dikkat çekeceğiniz, aynı zamanda kişisel güzellik ve bakımıza zaman ayırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir anda beklemediğiniz ayrıntıların altında boğulabilirsiniz. Sakinleşin ve su akar yolunu bulur diye düşünürseniz, daha iyi olacaksınız. Anında sonuçlar için zorlamaya çalışmayın, bu işe yaramaz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk zamanı! Bu fırsat kaçmaz.Renkli aşk hikayelerinin kahramanı olduğunuz için bu dönemden maksimum düzeyde faydalanın. Bizi biz yapan duygusal boyutumuzu bir karşı cinsle paylaşmak için gökyüzü bize gülümsüyor. Size kendinizi değerli hissettirecek bir ilişkinin başlamasına izin verirseniz sonra siz mutlu olursunuz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle iyi ilişkiler kurmak, sosyalleşmek size çok iyi geliyor. Kendinizi dışarıya atın. Tatile gitmiyor olsanız bile bulunduğunuz anı tatile çevirin. Maddi anlamda yüzünüzü güldüren gelişmeler söz konusu olabilir. Kazanamayacağınız iddialara girmeyin. Bırakın bazen başkaları da kazansın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; gruplar ve ekip çalışmaları içinde günün oldukça hareketli geçebilir. Hedeflediğin proje ve işler için fikir alış verişleri, araştırmalar yapabilirsin. Finansal konularda temkinli olmalı, risk içeren girişimlerde bulunmadan önce kendine biraz daha zaman tanımalısın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 59" R
Ay
Oğlak
04° 53' 31"
Merkür
Koç
16° 24' 31"
Venüs
Koç
29° 07' 41"
Mars
Balık
28° 33' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 11"
Satürn
Balık
16° 26' 25"
Uranüs
Boğa
22° 15' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 22"
Lilith
Başak
23° 10' 09"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>