Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın her durumda yanında olması daha güçlü hissetmene yardımcı olacak. Onun desteği ile kendini olduğundan daha güçlü hissetmek güveninin tazelenmesine katkı sağlayacak. Ona duyduğun minneti göstermekte yarar var.

İş hayatınız son günlerde büyük bir yoğunluk içinde. Bu yüzden kısa biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere de olabilir. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz.

İş ortamında yanındaki insanlara daha çok dikkat etmelisin. Arkandan konuştuğunu düşündüğün insanların yanında sessizliğini korumak sana değer katacak. Olaylara tepki vermek yerine işine odaklanmak daha karlı çıkmanı sağlayacak.

Zihnen canlı kalmak için daha çok çaba sarf etmen gerekebilir. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmek canlı kalmana yardımcı olacak. Yenilenmene yardımcı olacak bitki çayları tüketmek sana faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Bütün planlarını buna göre ayarlamak isteyebilirsin. Kalabalık içinde bulunmak ve bunun için kendini hazırlamak gününün daha verimli geçmesini sağlayacak.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genişleten gezegen Jüpiter, su burcuna taşınmasıyla son 4 ayda yarım kalan işlerin toparlayacak, titizlik seviyeni bir üst basamağa çıkaracaksın. Yeni ev almak için fırsat arayan bir Aslan burcuysan, şans kapını çalacak. Evliliğinde yeni sorgulamalara başlayabilir ve neden sonuç ilişkileri üzerine düşünebilirsin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz konuları ve insanları hayatınızda görememek sizi yenilikler yapmaya itiyor. Bugün yapacağınız her girişimde bu değer algınızı ön planda tutabilirsiniz. Yardım etmek kadar yardım almanın da önemli ve işlevsel olduğunu kabul edin.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.Bu sene şans benden yana olacak mı?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlar arasında ufak tartışmalar yaşanabilir. Bunları büyütmeden çözmek senin için önemli olacak. Olası fikir ayrılıkları, arkadaşlığınızın gelişmesi için yeni fırsatlar yaratabilir. Bunları değerlendirmek önemli olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle güçlü etkileşimler kurmak üzere olabilirsiniz. Birlikte yaşadığınız kişiler ya da akrabalarınız size sürpriz hediyeler ya da hiç beklemediğiniz özel bilgiler sunabilir. İlk başta, bunu onlardan kabul etmek doğal görünebilir, ancak bazı şartlara bağlı olabilirler veya farkında olmadığınız altta yatan güdüler olabilir. Rahatsız olduğunuz bir şeyi istemeden kabul etmediğinizden emin olun.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinde bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Bugünlerde sizin için büyük fırsatlar söz konusu olacak. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.Eşim beni aldatıyor mu?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün başınızda kavak yelleri esecek, büyük bir iyimserlik içinde olacaksınız. Kendinizi çok mutlu göreceksiniz. Yıldızların üzerinde çok olumlu tesiri size bu imkânı verecek. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Kenara para ayıracak durumunuz yok. Bu duruma bir çare bulun! Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>