Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konfor Arayışındasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için kendini hazır hissetmeyebilirsin. Tanıştığın insanlarla daha temmkinli iişkiler kurmak isteyeceksin. İşlerin senin açından hızlı gitmemesi doğru karar vermek için gereken süreyi sana tanıyacak.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Yenifırsatları hakkında daha açık olmak ister istemez karşına daha çok imkan çıkmasını sağlayacak. Bunları değerlendirirken daha istekli olmak başarılı olman için önemli olabilir. Heyecanını korumaya devam etmek sana yarar sağlayacak.

Yeni egzersiz programları hakkında hevesli olmak senin için yararlı olabilir. Uzmanlardan alacağın yardımlarla sana en uygun olacak programı uygulamalısın. Sağlığın üzerindeki olumlu etkiyi görmek seni şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarıyla daha iyi iletişim kurmak için hevesli olabilirsin. Onların halinden anlayıp yardımcı olmak için empati yeteneğine başvurmakta fayda var. Yanındaki insanlarla kuracağın sağlıklı ilişkiler gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir kaçındığınız bir sorunla başa çıkmak için bir noktaya gelin. Bir arkadaşınızı veya sevdiğiniz birini içeriyorsa, elbette, uzlaşmacı bir çözüm aramalısınız, ancak karşılığında sizden daha fazlasını talep etmelerine izin vermeyin.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yenilik arayışı içindesin. Konfor alanını ve rahatını oldukça önemseyecek evinde yapacağın yeniliklerde önceliğini buna göre organize edeceksin. Bir süredir sağlığınla ilgili endişe ve şikayetlerin varsa daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Zamanı doğru kullanmak için kendine yeni bir düzen getirebilirsin.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olup bitenler, eski defterlerin açılması hoşunuza gitmeyebilir. İlginizi ve yönünüzü değiştirmek için kendinize belirlediğiniz hedefler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal durumunuzun iyi olması günlük hayatınızın da yolunda gitmesinde etkili olacaktır.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirmeye bakın. Aynı zamanda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize karşı mükemmeliyetçi ve eleştirel bir tutum sergileyebilirsiniz. En iyisini isteyin ancak acımasız olmama dengesini koruyun.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapmaya girişebilirsin. Kendini bu işin heyecanına kaptırabilirsin. Örneğin, bir film yıldızı ya da müzisyene karşı hayran duymaya başlamış olabilirsin. Belki bu kişinin Fan Club’ına katılabilir ve internette bu kişi hakkında araştırma yapabilirsin. Veya merak uyandıran bir şeyi hobi olarak edinebilirsin. Eğlenmek için vakit ayır ve daha fazlasını öğren.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaçma arzusu oldukça maliyetli olabilir. Bu, cüzdanınıza zarar verme potansiyeline rağmen spontane bir tatile çıkma arzusunu olarak ortaya çıkabilir. Bunun yerine, güvenlik duygunuzu inciten ve sizi uzaklaşmaya iten şeyin ne olduğuna odaklanmayı deneyebilirsiniz. Kariyer değişikliği de mümkündür ve bir otorite figüründen beklenmedik bir yardım alabilirsiniz. Kaçmadan önce, bulunduğunuz yeri iyileştirmek için neler yapabileceğinizi görün.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak durmalısınız. Anaç biri olmanız size zarar verebilir. Eğer sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınızı daha çok yoğunlaştırmalısınız.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili güzel gelişmeler de gerçekleşebilir. Ama 23 ekimde Satürn S olduğu için; ortaklık, evlilik, ilişki, mahkeme konularında dikkatli olmasınız. 24 Ekim itibariyle ise; Satürn S pozisyonundan çıkmış olacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birden değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere elverişli değil! İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. Ortakyaptığınız bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 60" R
Ay
Koç
29° 40' 28" R
Merkür
Koç
20° 51' 27"
Venüs
Boğa
09° 07' 05"
Mars
Koç
04° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 56"
Uranüs
Boğa
22° 43' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 29"
Lilith
Başak
24° 04' 07"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>