Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güzel Haberler Yolda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Partnerinle arandaki güven meselelerini çözmek için adım atmalısın. Ona olan sevginin yargını etkilemesine izin vermemelisin. Sorunları çözmeye çalışırken objektif kalmaya çalışmak sana yarar sağlayabilir.

Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz. İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık.

Uzun süredir planını yapıp bir türlü fırsat bulamadığın harcamaları yapma imkanın olabilir. İhtiyaçlarını karşılamak kendine olan güvenin yerine gelmesini sağlayacak. Savurganlıktan uzak durmaya özen göstermelisin.

Sessiz bir yerde tek başına zaman geçirmek sana ilgi çekici gelebilir. Herkesten uzak bir şekilde kendinle baş başa kalmak sana iyi gelecek. Meditasyon yaparak aradığın huzura ulaşman mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işi tek başına yapmaya çalışmak daha çok yorulmana sebep olacak. İş yükünü azaltmak için daha istekli olmalısın. Bu sayede kendine daha çok zaman ayırıp yeni şeyler öğrenmeye devam edebilirsin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün yıldızlarının mesajı, çok fazla zorlamazsanız, özelliklecephesinde başarılı olmanızın daha olası olduğudur. Akışa bırakın ve varış noktanıza ulaşmadan önce bir ya da iki yoldan geçmeniz gerekiyorsa terlemeyin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde alacağın haberler bugün keyfini yerine getirecek. Açık sözlülük senin için çok önemli. Gizli kapaklı işlerden hiç hoşlanmadığın için sevgilinle sert bir tartışma yaşayabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin kardeşleriyle ya da arkadaşlarıyla yaşadığı sorun, uzun konuşmalar yapmana neden olabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi ortaya koymak için güzel bir gün olabilir. İnandığınız ve yeterince araştırdığınızdan emin olduğunuz bir proje ya da işiniz için önemli adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler, sorunları ortadan kaldırmanızı sağlayacaktır.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah daha çok kişisel hassasiyetinizin olduğu konulara eğilmeniz gerekebilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemleri olan Aslan’lar düzelme ile beraber neşelerini de geri kazanabilirler. Kendinize olan ilginizin artacağı bir gün. İş stresine karşı önleminizi alın.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya bugün sizin çevrenizde dönüyor olabilir! Şimdi kendi şansınızı yaratabilir ve kendi gündeminizi belirleyebilirsiniz, sadece egonuzun dümeni devralmasına izin vermeyin. Başkalarının sizi dinlemesi daha olasıdır ve her zamankinden daha popüler gibi hissedebilirsiniz. Bu süre boyunca biraz alçakgönüllülüğü korumak, saygıdeğer kalmanıza yardımcı olacaktır. Sosyal topluluklar sizi çok eğlendirebileceğinden, içinde bulunmaya çalışın.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak; özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecek.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. İlişkinizde, kardeş ve yakın çevrenizle iletişim de önemlidir. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; para konuları gündeminize gelebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi eleştirmek yerine onunla birlikte ilişkinizin bilmediğiniz yönlerini keşfetmeye çalışın. Şansınızı zorlamak yerine sevgilinizle birlikte sorunlarınıza dair çözüm arayışlarına gitmelisiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar almamaya çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlamalar nedeniyle bazı anlaşmazlıklar çıkabilir, sorunları büyütmeyin. Parasal harcamalarınızda sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 47" R
Ay
Başak
21° 07' 33"
Merkür
Boğa
02° 31' 37"
Venüs
Boğa
22° 24' 31"
Mars
Koç
13° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 49"
Satürn
Balık
17° 55' 52"
Uranüs
Boğa
23° 21' 11"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 31"
Lilith
Başak
25° 15' 58"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>