Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dalgınsın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni bir ilişki için hazır olduğunu düşünmeyebilirsin. Seninle görüşmek için ısrarcı davranan insana bu durumdan bahsetmek kendine odaklanman için zaman yaratabilir. Bu zamanı durumunu ve geleceğini değerlendirmek için kullanmakta fayda var.

İş hayatınızda sorunlar sizi çok yordu. Aynı zamanda sorunlara karşı bağışıklık kazandınız. Üzerinizde büyük bir yorgunluk var. Bu yorgunluğu en azından bir kaç gün işten uzak kalarak atabilirsiniz.

Elinde olmayan sebeplerden dolayı üzerinde çalıştığın işte gecikmeler yaşanabilir. Ödeme ve harcama konusunda sıkıntı yaşamamak için daha dikkatli davranmak iyi oalcak. Tasarruf ile ilgili daha dikkatli davranmaya başlamak sorunları azaltabilir.

Kendini dışarı atmak, açık havada dolanmak iyi olacak. Mümkün olduğunca temiz hava almaya çalışmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olabilir. Nefes egzersizleri sayesinde daha da rahat hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatındaki büyük değişikliklerin gerçekleşmeye başladığını fark etmek seni genel olarak mutlu edecek. Hemhem de aşk konusunda güzel gelişmelerle karşılaşmak kendini olduğundan daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mali durumunuzu iyileştirmek için çaresiz olsanız bile, bugün maddi şeylere çok fazla odaklanmamaya çalışın. Bunun yerine tüm enerjinizi yaratıcı bir şey yapmaya harcayın ve daha sonra büyük bir şekilde karşılığını aldığınızda şaşırmayın.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak kazaların sebebi aklının dalgınlığından kaynaklanıyor. Zihnini yoran kaygıları bir kenara bırakmalısın. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan tüm gününü finansal işlemlere ayırmak zorunda kalabilirsin. Kendine vakit ayırmak için gün sonunda arkadaşlarınla buluşma planını ertelemek isteyebilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni hedefler koyuyorsunuz. Bu doğrultuda hareket etmenin önemini ise hem çevrenizden hem de işinizle ilgili geri dönüşlerden anlayabilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz insanlarla bir araya gelmek bazı tereddütlerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanarak çok iyi yol kat edebileceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Güçlü gördüğünüz kişilerden aldığınız destekler işinize yarasa da duygusal açıdan sizi strese sokabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam rutininizi değiştirebilir, hayatınıza hareket katabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili aksiyonlar almanız da bazı konularda değişiklikler yapmanızdan geçebilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda söylediğiniz şeyler insanları şok edebilir. Bunları söylerken sizin için açık olmasa da, yaptığınız açıklamalar gerçekten beklenmedik olabilir. Bunları duygusal bir durumda veya yoğun bir şekilde hissettiğiniz birine söyleyebilirsiniz ancak siz farkında olmasanız da sözleriniz çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Kendinizi daha sonra özür dileyecek bir duruma düşürmemeye çalışın.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Çevrenizdeki yerleşik alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevre ve kardeşlerle iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir cevap, ya da bir para varsa bugün alabilirsiniz, ancak beklemediğiniz bir haber, ya da masraf sizi şaşırtabilir. İşinizdeki yoğunluk biraz daha sürecek gibi. Sizin işlerinizi yönlendirmek ister gibi davranan bir arkadaşınıza verdiğiniz tepki, kırgınlığa neden olabilir. Gerginlik yaratmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamak için destek isteyin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları olabilir.

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 44' 07" R
Ay
Akrep
04° 27' 34" R
Merkür
Boğa
07° 35' 44"
Venüs
Boğa
26° 51' 60"
Mars
Koç
15° 48' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 06"
Satürn
Balık
18° 09' 53"
Uranüs
Boğa
23° 33' 46"
Neptün
Balık
29° 27' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 16"
Lilith
Başak
25° 40' 05"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>