Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavırların Değişiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Yardıma ihtiyacın olduğunda partnerinin yanında belirmesi onun senin için değerinin artmasına sebep olacak. Ona olan güveninin arttığını görmek ilişkinin geleceği hakkında endişelenmeye gerek olmadığını gösterecek.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Yapılması gereken harcamalar canını sıkmamalı. Masraflar için para harcamak ileride daha rahat etmen için önemli olacak. Sorunların çözüme kavuşması ileride de rahat etmene yardımcı olabilir.

Ev işleriyle ilgilenmek seni gün boyu meşgul edecek. Kendini gereksiz yere yormamaya özen göstermelisin. Yapılması gereken işleri halledip kendine zaman ayırmak için daha istekli olmalısın. Bol su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşının aniden karşına çıkması seni şaşırtacak. Birlikte daha çok zaman geçirerek gününün daha keyifli geçmesini sağlayabilirsin. Farklı aktivitelerle meşgul olmak arkadaşlığınız için de iyi olacak.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün kendinizi, isteklerinizi ve hayallerinizi dinlediğiniz onları gerçekleştirmek için adım attığınız bir gün olacak. Olaylara uzaktan bakmak yerine içine girerek başrol olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Her şey planladığınız gibi gitmezse üzülüp cesaretinizi kırmak yerine yeni çözümler üretebileceğinizi unutmayın.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş rutininde liderlik vasfınla farkında olmadan baskıcı davranışlar sergileyebilirsin. Beklentide olduğun haberler seni sabırsız hale getirebilir. Ancak pratik çözümlerin sayesinde olumlu sonuçlar ortaya koyuyorsun. Baskıcı tavırların partnerini de bunaltabilir ve ilişkinde kısa süreli sorunlar yaşayabilirsin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi ve bilginizi paylaştığınız bazı insanlara dikkat etmeniz gerekebilir. Sizinle ilgili söylenenler ya da gördüğünüz muamelelerde hoşlanmadığınız konuları düşünebilirsiniz. Bugün filtreniz faydadan ve iyiden yana olduğunda kazanan siz olacaksınız.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Karşılıklı görüşmelerde ani tepkiler verebilirsiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Evle ilgili teknik işlerinizi bitirebilirsiniz. Eksikler varsa tamamlamak için fırsatlar doğabilir. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Kendinizle ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin artacağı bugünlerde maddi kaynaklarınızın rahatlaması diğer alanlarda da size iyi gelecek. Dışarıdan beklenmedik bir hediye de söz konusu olabilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çeşitli türden konuşmalar olabilir. Bazı yaşlı insanlar, belki anne babanız sizi arayabilir. Çok yoğun veya gergin olmayan daha rahat bir sohbetle oldukça sessiz bir ziyaret olabilir, ancak yine de hoş olacak. Daha sonra, heyecan verici bir şeyle ilgili tebrikler sunmak için arkadaşlarınızla veyaarkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Sizi rahatlatan şey, konuşmak!

26 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Güç mücadelesi içindesiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev ve aile konularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle ve ev-aile konularında çatışmalar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise ani değişimler ev hayatınızı etkileyebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza dikkat edin.

26 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 12" R
Ay
Oğlak
22° 09' 23"
Merkür
Koç
16° 48' 34"
Venüs
Boğa
00° 43' 04"
Mars
Balık
29° 32' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 14"
Satürn
Balık
16° 33' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 45"
Lilith
Başak
23° 18' 45"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>