Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alternatif çözümler üretiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Değişken bir günündesin. Fikrin on beş dakikada bir değişiklik gösterecek. Bir gün kendini bir yapı firması kurmaya karar verirken; öbür gün yeni seyahat acentan üzerine düşünürken bulabilirsin. Kalıcı bir yol seçmelisin. Vakit kaybediyorsun ve hemen karar vermezsen arkada kalacaksın. O halde bekleme ve ilerle!Bugün duyguların yoğun yaşandığı bir gün, dolayısıyla soğukkanlılığınızı korumaya özen göstermelisiniz. Hiçbir münakaşaya dahil olmamaya bakın ve ne zaman biri sizi tartışmaya çekmek için fikrinizi soracak olsa yansız bir 'Teşekkürler, düşünürüz' ile yetinin. Muhtemelen yaşça büyük ve deneyimi daha fazla olanlar haklı olsa da tarafsız kalmak daha iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde büyük bir ateş yanıyor. Bu ateşi nasıl kullandığına dikkat etmelisin. Eğer kendi heyecanına çokça kapılıp kaba tavırlar sergilersen bunların insanları nasıl etkilediğini göremeyebilir ve birilerinin gücenmesine neden olabilirsin. İçsel neşeni kolektif olarak kullan; diğer insanları da güçlendir. Kendini daha iyi hissedeceksin; arkadaş sayın da artacak.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda hareket ediyor. 10:47'den sonra ise boşluğa giriyor. Günün genelinde elinizi attığınız konuları bitirmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle ortak bir fikir de uzlaşmak zor olabilir. Bugün size ne iyi geliyorsa onu yapıp, kendinize vakit ayırın. Bugün Merkür ise Başak burcuna giriş yapıyor. 14 Eylül'e kadar beklentinizden fazla maaşı olan birteklifi alabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alternatif çözümler üretiyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Ailevi meselelerde etkin rol oynayacağın olaylar yaşanabilir. Dışarıya belli etmesen de sanki işler aniden çığırından çıkacakmış gibi hissetmediğin an yok. Bugün de bu duygun iyice baskın hale gelebilir. Özellikle çalışma ortamında herkese emirler verirken bulabilirsin kendini. Biraz sakin olmalısın. Aylardır kendi işini yapmayı planlıyorsan, ilk adımı bugün atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, yakın bir zamanda tanıştığın kişi, seninle iletişime geçerek görüşmek isteyebilir. Astım, bronşit gibi bir sağlık sorunun varsa, alternatif çözüm arayışında girişebilirsin. 

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemiş olduğunuz maddi oluşumların beklediğiniz ölçüde ilerliyor olmaması hayata karsı motivasyonunuzu kaybettirmemeli.Yakın çevre iletişimlerinizde finansal beklentilere girmeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha güven içinde hissedebilirsiniz. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Risk almadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yakın dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli etrafınızda birilerinin olmasından ve sürekli program yapmaktan sıkılmış gibisiniz. İhtiyacınız olan biraz kendinize ait zamanınız olması. Bugün kendinizle randevulaşıp dinlenin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcuna geçen Merkür, sizi hem çalıştırıp hem de para kazandıracak. Kalıcı, gerçekçiprojelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Alın teriyle elde edilen başarı sizi mutlu eder. Altınızda çalışanlardan destek almalısınız. Ne kadar ileri fikirleriniz olduğunu bu dönemde fark edersiniz. Ego ve kibrin dengelendiği bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Hayatınızda fayda prensibi öne çıkacak.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki problemler bir anda tekrar yüzeye çıkabilir. Uzun süredir halı altına süpürdüğünüz bazı konular bir anda tekrar genel gündeminiz haline gelebilir. Gelecek tatilin güzelliği bile neşenizin kaçmasına engel olamayabilir. Yolculuklarda ani değişimler söz konusu olabilir. Bir anda evinizi yuvanızı özleyebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hayatının her alanında fırsatlarla karşılaşacağın bir döneme giriyor olabilirsin. Girişimlerinin karşılığını almanın zamanı geldiğini hissedebilir, maddi anlamda getiriler sağlayabilirsin.  Burcunda bulunan ve tüm gün boşlukta olacak olan Ay, dış görünüşün için düşündüğün ufak dokunuşların seni tatmin etmeyeceği konusunda uyarıyor.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>