Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Netleşiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Gün doğumunu izleyin. Gözlerinizi etrafınızdaki güzelliğe açın ve harekete geçmek için ilham alın. Biri sizi şaşırtmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden beklenmedik şeylere hazır olun. Başkalarıyla özgürce paylaşmanız gereken çok zengin bir kalbiniz var. Yardımsever doğanız, başkalarını size çekecek ve gününüzün zahmetsiz bir şekilde akmasına yardım edecek. İnsanlara öğrenmeleri gerektiğini düşündüğünüz şeyleri öğretin.

Bugün kendinizi bir sünger gibi hissedebilirsiniz. İnsanların enerjisini,arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinin duygularını emeceksiniz. Bazı yönlerden bu iyi bir şeydir. Bu durum, insanları daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Fakat çevrenizdeki birinin çok fazla strese maruz kalması konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm bunları onlarla birlikte deneyimleyebilirsiniz! Sıcak bir banyo yapın ya da uzun bir yürüyüş ile rahatlamaya çalışın.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni şaşırtacak yeniliklerle karşılaşman mümkün. İş ya da aşk konularındaki şansının arttığını göreceksin. Arkadaşlıkların konusunda daha dikkatli davranman gerekecek. Beraber zaman geçireceğin insanlar hakkında yeni bir değerlendirme yapabilirsin.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. Gün boyunca finansal konularda mevcut rutininiz ve dengeleriniz önemli ölçüde değişime gidecektir. Kazancınız artarken bir yandan artan kazançla giderleriniz de artabilir. Harcamalar konusunda daha rahat davranabilirsiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetişmesi gereken işlerin birikmesi, seni güne erken başlamak zorunda bırakacak. Aynı anda birden fazla konuya yoğunlaşmak, bazı detayları görmezden gelmene yol açabilir. Eğer dalgalı devam eden bir ilişkin varsa, kendini net kararlar almak zorunda hissedebilirsin. Çocukların varsa, geleceklerine yatırım yapmak için harekete geçiyorsun. Teknolojik cihazlarla başın derde girebilir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda kadın ekip arkadaşlarınız ile küçük tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Üstten buyurgan bir tavırla konuşmak size kazanç sağlamayacaktır. Tam tersine yumuşak bir tonlama ve üslupla konuşmanız olayların tatlılıkla sonlanmasına sebep olacaktır.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eviniz için yapacağınız harcamalar hakkında düşünebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir. Geçmişe ait ailevi konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinize güvenerek üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız konulara çekilebilirsiniz. Gün içinde yüksek ve iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden hoşnut olacağınız bir dönem. Dostlarınız, parayla ilgili konularda fikrinize başvurabilir. Hedeflerinizi net bir şekilde belirlemelisiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızın üstünde bir çift antenle yaşıyor gibisiniz ve bu antenler bulunduğunuz yerin atmosferini anlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Ancak bugün bazı karışık sinyaller alacaksınız. Tüm gün boyunca dün gece gördüğünüz rüyanın enerjisini hissedeceksiniz. Kişiliğiniz kendini geliştirecek ve değiştirecek, ve bu değişime izin vermek sizin elinizde!

29 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne oldukça baskın duygularla başlayabilirsiniz, nihayet nereye ait olduğunuz veya olmadığınıza dair yönünüzü belirleyecek hisler oluşabilir. Bu biraz göz korkutucu görünse de aslında fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Çevrenizdeki bazı kişilerin hassasiyetleri, arkadaş grubunuz veya işyerinizde bazı huzursuzluklara yol açabilecek yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğreneceksiniz. Aile içi tartışmaların dozunu arttırmamak sizin elinizde. Haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle, ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili yapmanız gereken harcamalar varsa karar almak ya da sipariş vermek için uygun bir gün. Yöneticiniz Güneş sizi destekliyor.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 01' 38" R
Ay
Terazi
25° 30' 10" R
Merkür
Boğa
06° 31' 25"
Venüs
Boğa
25° 57' 41"
Mars
Koç
15° 14' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 42"
Satürn
Balık
18° 07' 08"
Uranüs
Boğa
23° 31' 13"
Neptün
Balık
29° 26' 35"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 07"
Lilith
Başak
25° 35' 11"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>